Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206 - Brzdove kotouce Galfer nebo Brembo


kmil

Recommended Posts

PLS co říkáte na značku předních kotoučů GALFER? http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-206/galfer-predni-sportovni-brzdove-kotouce-rada-dft-s2352154 Jedná se mi o to,že bych raději koupil chlazené a ty mě zaujali,že mají stejnou tloušťku jak nechlazené,takže by se nemuselo měnit i třmeny atd.Co vy na to?Předem se omlouvám,jestliže už to tu bylo.

[upravil dne 26.1.07 kmil]

[upravil dne 26.1.07 kmil]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seriove chladene kotuce su širsie ja mam 20,4mm, ale ak si objednaš kotuče Galfer presne na typ a rok výroby auta bude to pasovať (budu chladene ,ale tenšie 13mm)a nezabudni aj na brzdove platničky aby sa ti nestalo že po určitom čase nezodrali kotuče namiesto platničiek. :roll

www.tunning.sk : Zakladateľom spoločnosti je Maffi Milesi. Bola založená v roku 1950. Počas 50-ročnej existencie sa firma vypracovala medzi najlepších producentov trecích materiálov pre automobily. Vďaka tradícii, skúsenostiam a v vynikajúcim znalostiam trhu má Galfer zaručený neustály vývoj a využitie najmodernejších technológií. Vďaka týmto faktorom sa značka Galfer stala ideálom mnoho výrobcov automobilov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MrVain: A jeste prosim te,levnejsi varianta techto kotoucu bez tech cisticich drazek viz http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-206/galfer-predni-brzdove-kotouce-rada-dfa-peugeot-2-s2345912 ,jsou chlazene takjy ci nikoliv?Jak to mam vubec poznat kdyz na obrazku jsou jak ty,tak ty.Nemá někde Galfer poradnej katalog i s obrazky zkutecnymi a ne ilustrativnimi?

Tak su z toho jelen MrVain pise to výše a z www.autodoplňky mě napsali toto:

Dobrý den,

při zachování tloušťky 13mm nejsou žádné kotouče chlazené vzduchem.

S pozdravem

Miroslav Číhal

obchodní ředitel

D+M Autodoplňky spol.s r.o.

[upravil dne 25.1.07 kmil]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co tam mas vubec za motor v ty 206tce ? 1.4ku ? ta ma predepsanou tloustku 13mm a prumer 247mm, jsou samozrejme nechlazene, nic jineho na to nesezenes, a ani to tam nedostanes, bez vymeny brzdicu za jine

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ferry: Jo mam 1.4i a prave ty origos kotouce uz jsou spatny a pri pohledu na ne,takovy jakoby presly velkym teplem,bratr s tim jezdil trochu sportovneji brzda plyn a parkrat se z toho trochu kourilo po te jizde no a tak jak budu porizovat novy,tak prave premyslim o chlazenych.Kdyby se ale mely predelat i ty trmeny,tak to by bylo asi drahy,ze?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no musel by sis sehnat brzdice treba z 1.6ky, teoreticky by tam mely jit, naboj kola a svislej cep kola maji v katalogu stejny cisla jak pro 1.4 tak pro 1.6, lisi se pak uz jen namontovanym brzdicem a kotoucem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no obvolej vrakace, kolik by chteli za ty brzdice z 1.6ky a uvidis.

Jo, ale zjisti si jeste jestli ti tam pak pujdou ty disky, ktery mas, aby ti to pak neskrtalo a nemusel jsi jeste shanet treba misto 13tek 14tky disky s novym obutim

[upravil dne 25/1/07 Ferry]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak z Vrakoviste Vojkov (u Prahy) me napsali 1000Kč za oba.U Brna v Blažovicích chcou 1500 za jeden.To je sakra rozdíl.Kdyby byl někdo ochoten,kdo bydlí v okolí Vojkova a kopil by je a pak mě poslal na dobírku,byl bych moc rád.Ale to se asi nikomu chtít nebude.?Každopádně kdyby to někdo pro mě udělal,domluvili by jsme se na provizi,ale musel by tomu trochu rozumět,aby mě to tam pak pasovalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No zas prve nemám dálniční známku,tak to by bylo 200Kč,pak LPG,to je další 500Kč,no a dál stejně rozměry nevím jaký mají být.

No a v servisu mě ted od toho odrazovali,že prý to nemá cenu na tak malí auto,že to ani nepoznám rozdíl,tak co si o tom myslíte,má to cenu nebo ne?

[upravil dne 26.1.07 kmil]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...