Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Letni gumy


jakoubek

Recommended Posts

Zdarek vsem,

tak mi dnes jiny \"ridic\" pokrtil auti. V cca 15:50, kdy jeste celkem snezilo na cca 10cm ujezdeneho snehu to do mne zezadu napral asi ve 30km zavodnik ve Fabce, na hlinach, ale letnich./vzdycky jsem si myslel, ze hliny staceji :-)/Nastesti mam tazny /to je KO/takze to zadek celkem obstojne ustal, hodil mne na bok autobusu, ale to jsem ustal ja a vyhnul se, takze auti krom zadku OK. Je v trapu naraznik, ale hnuly se 5 dvere tak o 5 mm do strany, zitra si jedu na policajty pro papir pro pojistovnu. Pan mel takovej napad, ze mi da 5000 a nechame to byt, kdyz jsem odmitl, tak chtel odjet, zacal se na mne sapat, at mu koukam autem popojet, ze specha a ze se o zadnou skodu nejedna, tak jsem jej posadil do auta a delal mu spolecnost nez prijeli policajti. Jinak, pneu Brillantis - na vode asi neni spatne, ale led a snih mu fakt nesvedci. Policajt rikal, ze mam smulu, ze s pneu nic nenadelam, at jsem rad, ze to takhle dopadlo. Kdyby se pan vic cukal, tak jeste dostal po tlame.Blabolil, ze to auto s tim ABS fakt vubec nebrzdilo, ze ABS potrebuje take pneu mu nejak nedochazelo. Jsem rad, ze prisel o naraznik, oba chladice a svetlo, treba se mu rozsviti. Videl mne pres 60m, policajti to merili, jel jako kreten.Tak vsem preji, at se s timto typem ridicu potkavaji co nejmene. J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím si, že jsi udělal dobře, že ji ho nenechal odjet, že se ti ho podařilo blba vydržet s ním do příjezdu hlídky PČR. Samozřejmě, že je to jeho vina, jelikož měl přizpůsobit rychlost stavu a podmínkám vozovky. To že měl letní pneu je jeho chyby a je to třeba uvést do protokolu o DN. Ale i to, že chtěl z místa DN ujet a nevyčkat příjezdu PČR, jak u ukládá zákon. A myslím že těch 5000,-Kč by bylo málo. Jo, kdyby dal 50 000,-Kč, tak to by byla jiná. Tak ať ti všechno dobře dopadne, jak s pojišťovnou, tak s opravou auta. Hlavně, že to bylo bez zranění.:papa

Máš nějaké fotky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svym zpusobem o nic nejde, jedna se pouze o plechy, nakonec ani o ne moc ne, spise mne sere, ze ten blb po oprave dal bude jezdit nejspis na letnich a muze i nekoho sejmout vic. Vina to jeho je, ani se moc necukal, ale behani s tim mit budu. :-( Stat se nekomu neco na zdravi, tak jsem jej umlatil... policajty bych samozrejme nevolal a opravu si zaplatil sam :-) Smutne je, ze takovejch jezdi na silnici celkem dost, vsichni si myslej, ze se jim to stat nemuze. Zitra jdu do pojistovny, uvidim, vadi mi to behani :-( J. fotky muzu poslat pouze mailem.

[upravil dne 24/1/07 jakoubek]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky mě dnes postrčil nějakej dědek se 120cou.naštěstí sem si ho včas všiml,takže sem se rozjel a dědek se jen zlehka opřel.samozdřejmě že měl letní cca 2mm vzorek.tak sem ho vy*rcal tak,že měl normálně strach jet dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: @re

dneska jsem jel po dvouproudovce do stonavy a proti mne nakladak s vlekem, ktery predjizdel do kopce osobni auta!!!! a pak ze jsou ty smrtaky... neskutecne:grr

To víš, to jsou Ti profesionální řidiči... Od té doby co začal padat sníh už jsem jich pár po příkopech potkal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mel vcera tez \"prijemny\" zazitek: Jel jsem za pani ve Fordu Ka, ktera mela jak jinak nez letnaky. Vsechno docela dobry, nez prisel kopec a na jeho vrcholu stopka....

Pani vyjela, zastavila, rozhlydla se no a kdyz se chtela rozjet, tak prez rucku a poradne slapnout na plyn... takze ji to zacalo hrabat a auto zacalo couvat. Jeste ze za mnou nic nestalo, rychla jsem tam soupnul zpatecku a couval taky, sice jsem toho moc nevidel a malem zkoncil vedle silnice, ale porad lepsi nez s Ka-ckem v cumaku. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oddie, vim, ze to neni zadna vyhra, ale na stolici to vytahnout pujde, je chycena podlaha v kufru, nosnik podelny je natrzenej, pricnej se nehnul, pouze se o cca 2mm promacknul v miste uchyceni tazneho, souosost je OK, byl jsem uz v Barumu na kontrole,byla to slusna racha, mohlo to dopadnout hur... :-( S pojistovnou to neni zadna velka vyhra, odecitaji amortizaci, tak uvidim, jak to dopadne. Jedno mne stve, auto je bez much, malo najeto, znam jej uz skoro 5 let, to je jedinne, co mne stale jeste odrazuje od prodeje, uvidim, zda pujde pryc, nebo zda si jej necham. Je bez vuli, klepani, proste OK, pouze ten blbec :-( J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, a kdyby tam to tažné nebylo, tak je zadní nárazník na s*ačky (ten je na vyhození stejně, takže to je fuk), na vytažení zadní čelo, ale nosníky zůstanou OK. A to je právě ten rozdíl. Mnohem lepší práce, a ocenění od pojišťovny přinejmenším stejné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: barenst

Bohousi - s tim trochu nesouhlasim u 4x4 ti na letnich ujede zadek drive , na ujezdenem snehu vyjedes ale jak mile se obevi trochu cestvy snih tak do kopce nemas sanci , proste zatek nedrzi stopu a ujede doleva nebo doprava.

V neuježděném sněhu to krásně klouzalo i na rovině, ale tam jsem nic nezkoušel a honem zpátky do garáže. Kolečko kolem baráku mě stačilo a teprve se zimákama to pořádně voroštuju :roker:roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...