Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

startér


007

Recommended Posts

Čauky lidičky mám problém, jel jsem na dízu a všechno v pohodě pak jedu domu a auto nechce nastartovat,přitom baterie je v poho.To auto ani neškubne.Před tydnem mi odešel ventilátor(větrání) no tedy větrák fouká když ho napojím na jiný zdroj.Potom mě ještě štve při druhé poloze otočení klíčkem se rosvítí kontrolka stop a mazání jenomže svítí jen když chtějí samoždřejmě né za jízdy.Díky 007

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aký máš voz, mne na 405 nepomohlo ani prezretie konektorov, po chvíľke to začalo znova, tak som natiahol nový káblik od spínačky a mam pokoj, Ak ti cvakne relé v tej modrej krabičke tak to máš asi to isté. Musel som to štartova? nakratko priamo na štartéry- no nervy.

Ak by niekomu pochybovala tá modra skrinka tak mam jednu fnkčnú, myslel som že to robí ona ale tam to nebolo.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Čus pánové, tento problém jsem řešil v únoru. Původně jsem myslel že je to starter, tak jsem koupil starter na vrakáči. Za 1/2 roku jsem zjistil že už nestačilo vicekrát potočit klýčkem ve spínačce. Problém jsem řešil tak že jsem poklepal cívku starteru a Ok. Potom ani to nepomáhalo tak jsem startoval napřímo - kabel buzení co jde do cívky (slabí kablík)jsem spojil s kontaktem na baterce plus a motor naskočil. Řešením je koupit novou cívku a nechat vyčistit a proměřit starter (oprava starteru + cívka cca. 1300Kč - ELIT).

Myslel jsem že problém je zažehnán ale za 3měs. se problém opakoval - závada byla ve spínačce ( cca. 1200Kč -AUTOBENEX). P.S. ta modrá krabyčka je -(CÍVKA ŽHAVENÍ). Nedoporučuju kupovat starter a spínačku na vrakovyšti, tuto chybu jsem udělal také a nakonec jsem stejně musel koupit nové věci. Tak nazdárek MAXIM:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest jarek.gavlas

Tak tohle znám. Už nestačilo třikrát potočit a startér se roztočil. Nechal jsem za 250,- natáhnout nové kabely od baterky a zatím je pokoj. Ono totiž rozsvícené světla, vyhřívání skla nebo rádio je pro baterku nic, ale startér ná dost velký odběr proudu. Chce to novou baterku. Na 605 alespoň 65Ah.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak i ja mam VELKY problem. Auto proste nenastartuju. Uz delsi dobu to startovani zlobilo, nekdy na poprve, nekdy napotreti. Ted jsem chtel nastartovat - starter 3 krat zamotal a nic...tak znova: zamotal jednou a nic... no a na potreti se uz ani nehnul a nehne se :-(. Auto jsem musel roztlacita a na 2ku nakopnout :-(

Myslite ze je starter uplne v pr*eli? nebo v cem muze byt jeste problem?

Diky za rychle odpovedi!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...