Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lakování nárazníků


Driver

Recommended Posts

Můžete mi někdo poradit jakou barvou nastříkat plastový nárazníky? Mám je bez laku a rád bych to něčím stříknul (líp to auto vypadá), ale nerad bych aby se to po prvním průjezdu myčkou začalo loupat. Mám pod to dát nějakou základovku??? Případně zda se radši nevyplatí koupit na vrakáči už nárazníky v barvě auta stříkaný orig z fabriky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stříknout se to každopádně dá, ale ta zákldovka stojí pekelný prachy(rozhodně víc, než mě stála metla, když sem si stříkal plasty) Vyhnul bych se nákupům v OBI a podobnejch hauzech, páč tam zprvu směřovali mé laické kroky. Ani nevím, co sem koupil, ale lakýrník mě s tím vysypal a použil něco svýho a drží to jak helvítská výra. Šel bych do nějaký special prodejny a radši bych nešetřil. Když to pak začne pelychat, tak je to hnusnější než neláknutý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plastoflexy.........ty já nechci nárazníky mám už nastříkané.:P:P:P

Opravdu na tom nešetři, protože ty oloupaný plasty to je pěknej hnus a stejně ti nezbyde nic jinýho než investovat a nechat to udělat pořádně a peníze investovaný prvně jsou v pr....

Jdi ale do toho auto určitě bude vypadat líp.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na obnovu černé barvy vnějších plastů používám obyčejnou leštěnku na nábytek - Diavu, je to vlastně směs olejů, tak těm plastům snad neublíží (stejně jako glycerínový olej). Používám to už deset let na různých typech aut a v pohodě, snadná aplikace, nízká cena, perfektní výsledek - tedy do následujícího umytí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U benzinky jsem si koupil pripravek v tube s houbickou (150 - 200 Kc), obsahuje to nejakou cernou barvu, ktera se nanese na zesedivele plasty. Pokud se neopatrnosti natre i karoserie, da se to rychle setrit mokrym hadrem. Cca za rok chce nater opakovat. Vrele doporucuju, vypada to pekne, jen u starych aut to prilis budi pozornost a neduveru :-)

Karel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...