Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zápach benzínu při brždění


Jerome

Recommended Posts

Hledej to tak, že auto postavíš z prudkého kopce - zadní část vysoko. Pak určíš v klidu, jestli je to od nádrže (to tipuju), anebo někde z motoru.

Musí to být fakt prudký kopec, takový, jaký bys ani nevyjel.

[upravil dne 7.1.2007 P607Olda]

[upravil dne 7.1.2007 P607Olda]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten sám problém mám i já na svém \" Bakeliťáku 307 \". Je to ale více znát při brždění a současném zatáčení vlevo. A protože občas řeším problémy s palivoměrem a mívám odšroubovanou převlečnou matici na nádrži, tak si myslím, že je problém tam. Špatně usazené těsnění. No vím že se to tu také řešilo, ale směrovali to spíš na nádobku s aktivním uhlím. Vycházej od data co jsi na autě naposledy \"vylepšoval\" a pokud to nedělalo před tím. V případě odstranění závady nám dej vědět. Zjišťovat závady na Peginech...to je jednodušší hrát SUDOKU.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal som ten isty problem so zapachom benzinu pri prudkom zabrzdeni-dal som prehliadnut auto v servise /okolo nadrze,tesnenia,hadice-vsetko bolo tesne/ v tom case som mal zaroven problem s termostatom-teplota max.do 80 stupnov.Po vymene termostatu teplota drzi 90 stupnov a zapach benzinu zmizol .Problem som mal podla vyjadrenia servisu v bohatosti zmesi ktora sa nespalena dostala cez vyfuk von.Pri prudkom zabrzdeni bola nasata do vozidla. Aku mas teplotu motora ?

Peugeot 1,4-16v

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak tohle může prohlásit servis a neřešit to!!! Vždyť nespálený benzin ve výfuku to je brzké propálení katalizátoru. Typni si asi za kolik??? Tomu nevěřím, že to pochází od výfuku. Pokusím se postupně odhalit odkut to \"smrdí\", je to dost nepříjemné, možná až nebezpečné!!! No ale... až na to přijde řada - zatím řeším kalibrování palivoměru, páčku blinkrů, troubící i netroubící klakson atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teplota motoru asi po 100km jízdě nestoupla více jak na 80°C. Při debatě ve značkovém servisu o mém problému s plovákem v nádrži jsem se zeptal na teplotu - dnes opravdu sledovanou těch 100km mi řekli, že je to tak na dolní hraně, ale je to O.K.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...