Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Tlumice 605 3,0SV


Donnie

Recommended Posts

Poradte prosim.Chtel jsem zacit vymenu tlumicu na P605 3,0(r.93).Zacal jsem vzadu,zjistil jsem,ze jsou tam nejake stelovatelne,s nastavenim tuhosti,nikdy jsem to nepouzival.Takove by,ale staly kolem 9000,-za jeden(ptal jsem se v Peugeotu).To bych to radsi poslal ze skaly...Chci se zeptat,zda je muzu nechat vymenit za \"obycejne\" jestli jsou stejne a zda nebude vadit odpojeni elktriky,co tam vede atd..Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim nevim, popatram, ale mam za to, ze je potreba vymenit i ulozeni tlumicu a kdovico jeste. Jestli jsem to dobre pochopil, melo by ti to samo menit tvrdost pruzeni i v zavislosti na rychlosti?

S tou cenou meli Peugeoti pravdu, ale znamej byl u Stangla a ty mu pry byli schopny nabidnout nejaky neoriginal za min penez. Zkus se tam poptat, mozna i jinde, za to nic nedas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je tam pouze dvoji nastaveni tuhosti-neco jako komfort a sport.Prepina se to tlacitkem na stredovym panelu.Je tam symbol tlumice a napric napsano sport.Popravde jsem vubec nevedel na co tohle tlacitko je,to vim az ted:-).

Vcera jsem si nechal tlumice otestovat (za50,-Kc,to jde).A zrovna zadni jsou jeste ok,ale predek je spatnej.(takze vzadu to bude nejakej silenblok,cico)Ve predu je to samozrejme stejny..Musim proste zjistit jestli jdou nahradit normalnima,problem je,ze mi uz radili asi 4lidi a kazdej neco jinyho.

PS>prekvapilo me to prepinani jeste funguje na ten sport je to fakt tvrdsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uz se tady o testovani tlumicu psalo a vetsina lidi dosla k nazoru, ze ti pri testech reknou, ze tlumice jsou jeste OK, ale ve skutecnosti uz jsou spatny. Ja nechal kontrolovat tlumice zdarma (u KV Kelly v Usti) - bylo to vcetne kontroly baterie a teploty varu brzdovky a dostal jsem i nejaky grafy, kde se psalo: leva strana : 95%, prava strana auta: 89%.

rikal i hodnotu pri ktery se maj vymenit, ale tu si uz fakt presne nepamatuju :( (asi 70%? nebo 60%?)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To testovani bylo taky u KV Kelly(K.Vary).Stoji to 99,-normalne a 50,-kdyz mas zakaznickou kartu.Kdyz jsou akce,tak je to asi zdarma.Nevim,jak je to \"kvalitni\" test,ale vyjel mi graf na kazdy tlumic zvlast i s napsanym vysledkem.U prednich bylo napsano-priblizuje se mezi vykonu,poradte se servisem a pan rovnou rikal,ze ty jsou na vymenu.U zadnich bylo,ze jsou v poradku,pan to komentoval slovy jde to..Jinak jdu jeste zjistovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tom testovacím papíře jsou tři barevné pruhy zelený, žlutý a červený. Jeli to v zeleném tak je to OK. Je-li to na hranici se žlutou tak je načase dát nějaké money na stranu protože to už chytají poslední dech.

Jinak ty tlumiče to je ranec moc moc penízků.:mad: Od Kayby např. na mojí 405Mi16 2500,- Ks což je nářez.:o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...