Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

porad nejede


Marlin

Recommended Posts

jak vite, zlobi me auto.... opravovala se lambda, s tim ze to vyhodil pocitac, ale to porad neni ono, tipuju to na neco s palivovym modulem, ale kdyz jsem ho mel venku tak jsem nic nevykoumal takze nevim.

o co vlastne jde?

kdyz jedu, tak me po nejake dobe prestane poustet pres 4000ot, pak pres 3000ot a motor se zacne jakoby dusit a cukat ani pridavani plynu nepomaha, kdyz sundam z nohu plynu a mam zarazenou rychlost tak to jede jako kdyz brzdim motorem, ale kdyz vyslapnu spojku, resp. vyradim tak motor exkne a nastartuje az tak na potreti, na poctvrte.

vypozorovane jevy, pri kterych to dela.... nejdriv sem si myslel ze to dela jen kdyz tam je 1/4 nadrze, ale ouha, dneska s plnou nadrzi mi to zacalalo delat znova (stoupani, moc zatacek) ale chytlo to hned napoprve. Tak nevim a jsem z toho jelen.

nemate nekdo tipy, cim by o mohlo byt? S nejvetsi pravdepodobnisti nejde v ten okamzik benzin do motoru, dokonce se to tak i chova (jizda bez plynu s rychlosti), ale cerpadlo huci porad.

odvzdusneni by melo byt v pohode, to jsem zkousel, fine filtr primo na modulu je cisty, zadna hadicka v modulu neni derava, takze doopravdy nevim, kde by mohl byt problem :myslim a pekne me to stve, protoze s tim najezdim mesicne cca 5000 km a jezdti s tim kazdy den do prahy, tak to je o nervy. A bojim se stim.

Jednou cestou z Pha, mi to udelo v Melniku a vubec to uz nechytlo. A pote po odtazeni domu to naskocilo v pohode (cca 3 hodiny v klidu). Pak se spravovala ta lambda, ale symptony pretrvavaji.

Jeden poznatek, kdyz se s tim jezdi na couracky (cca 15 km) tak to nezlobi, ale na delsi ceste uz jo, reps. kdyz motor jde delsi dobu.

106 ka 1.4, 4 bod 98rok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...