Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

SPEEDY GONZALES :)))


vector

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

No má to chip a filtr.

Když sou na tom slušný gumy tak si člověk může pohrát z Golfama, nebo z Audinou. Je to celkem legrace jak jim na dálnici tuhnou ksichty.

Hodně špatně to právě snášej oplastovaný čtyřkový golfy, většinou si takhle někdo udělá šestnáctistovku...... to pak moc parády nenadělá.

Remus vejfuk, ten kravál slyšim ještě když je sto metrů za mnou :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tak Pažouti jedou. v sobotu večer jsem si pohrál s Audi TT (nestihl jsem ve tmě zjistit co měl za motor ale evidentně mu to jelo stejně dobře jak mě) v 220 sem ho předjel a on už nepokračoval že by byl na maximu. no já už skoro taky :-)) ale předjet sem ho musel :-)

AKCZ: hele ty máš S16 už s 6 rychlostmi? (podle fotky řadičky) 6ka by se mi taky hodila pro úsporu paliva. já mám ten slabší motor 112kW ale v 5ti dvéřku takže když vidí že jede 306s černými skli tak provokuji a pak se už jen diví jak to že je ten důchodce předjíždí :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsán autorem AKCZ

Tak trochu sem doufal ze sestka bude za klasickou petkou ale je to celkove zhustenejsi takze ta sestka neni zas takova uspora :) Ale je to fajnovy podrazovat za pet :D A S16 v petidvirku? uh to sou mi veci..

JO jo v 5ti dvéřku klidně pošlu fotku (ale musím to vyfotit :-) Hele největší provokace je že mám vzadu i tažný:D Je to dovezený z CH.

Právě bych chtěl vidět jak to jede s 6kou. mě připadne že mi ten motor zbytečně jde do Otáček ale u toho motoru se asi není co divit.

Jinak kvůli tomu že je to 5D tak semnou chce každej závodit a myslí si asi zase nějakej diesel a ono ejhle :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsán autorem s16ka

Napsán autorem AKCZ

Tak trochu sem doufal ze sestka bude za klasickou petkou ale je to celkove zhustenejsi takze ta sestka neni zas takova uspora :) Ale je to fajnovy podrazovat za pet :D A S16 v petidvirku? uh to sou mi veci..

Se mnou chtěj lidi závodit právě proto, že videj, že je to diesel :) Ale šestku bych fak tuživil :( Jestli někdo ví jak na to , tak sem s tim, když jedu po dálnici 140-145 tak jedu pod pět litrů nafty, ale když chci jet 150-160 tak je to za sedm. Sice když to kalim 180-- a víc tak to řere pořád těch sedm, ale mě do o to jet si v pohodě za pět až šest svejch stošede.

Golfisti nejsou nic proti Audinám, má auto za dva míče, nebo víc a když ti chce ukázat jak mu to jede, tak je z toho dojemná scéna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsak ja na to byl taky zvedavej jak tam ta sestka bude provedena .. mel jsem tedy jeste mam 1.6ku a kolikrat sem chtel radit za sest :P .. ted mam snahu davat za 7 :D Nicmene 6ka se tam fakt uzivi ale zatim ani nevim kolik sem kdy s tim jel ani v kolika ji tam davam protoze me nejde tachak :( A s Vectorem si nekdy zavod dam - mohlo by to byt zajimavy hehe PS: Fotku posli az budes mit na aknet@seznam.cz :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK když dá počasí a má lenost tak to trochu naleštím a pošlu fotku příští týden. nějakou mám ale je z Brna a je to tak blbě vyfocený že radši udělám nový. Nejsi někde z Jižní moravy jestli bys mě nesvezl stou 6kou :-) ještě sem to v žádném pažoutovi neviděl :-( nebo nepojedeš na podzim na okruh? že bych tě tam našel. Já bych tam měl snad někde být.

Jo ještě taková otázka pro všechny Kámoš by ten s16kovej motor chtěl sehnat i s autem samozdřejmě neznáte někoho kdo prodává?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lenost je velkej problem. Mám dost práce po polích a tak takže jsem rád když si můžu odpočinout a prospat :-) Tak se mi málo kdy chce vrtat ještě v autě. Mimoň by byl dobrej výletek Kluci tam chtěli jet nebo se otom aspoň mluvilo tak nevím. Ale otázka je jestli bych bral já auto. Ale pokusím se s klukama domluvit a když nebude moc práce tak přijet tam. na Sraz klubu nepojedu snad někdy příště.

Jako v sobotu jsem chtěl udělat fotku auto opršený tak bych nemusel moc leštit. jenže auto stojí u garáže a otec se rozhodl že tam ošplíchá nájezd a vrata. nemůže přeparkovat a auto nahozený jak kdybych jezdil rally :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pro S16 (167ps), já mám ve 140 - 4000 otáček, ale mám trochu menší obvod gum než jsou orig.(195 55 15), jsou to 205 50 15. Opravdu by to chtělo ještě sedmičku, hlavně kvůli úspoře paliva, protože se při 160 motor už zbytečně moc točí. Ale ve 130 na šestku to snad jede i úplně bez plynu a hlavně se dá jet i pod 8litrů na sto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten sraz není špatnej nápad jsem zvědavej kolik se tam těch S16 sejde moc jich tu asi nejezdí. Jen fakt nevím jak vyjdu s časem ale pokusím se do Mimoně přijet.

ROBERT: jo tak já mám 140při asi 4200ot ale mám Předepsaný gumky. Ty otáčky nevím přesně nějak to nesleduji jen vím že že je to tak někde okolo těch 4200ot/min. že bych se jel projet a dělal si poznámky v kolika km/h mám jaké otáčky :-)

AKCZ: Tachometr nepotřebuješ - jeď po dálnici a když pojedeš zhruba zároveň se všema normálníma autama (neberu 120ky apod) tak jedeš asi 140-150 :cool: Teda já normálně jezdím 140 po dálnici samozdřejmě když mě nikdo neprovokuje:P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...