Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kontrolka STOP


Stam

Recommended Posts

Konečně jsem na svůj P 307 SW, 2.0 HDI, 79 kW sehnal českou příručku uživatele a dočetl jsem se, že červená kontrolka STOP se má v případě, že není žádný problém ihned po zapnutí zapalování vypnout. Mě se všechny kontrolky, mimo dobíjení, brzdy a diagnostiky motoru vypnou, ale zůstane svítit STOP. Po nastartování se i STOP vypne a samozřejmě i zbylé kontrolky. Myslíte, že je někde nějaká závada? Byl jsem u jednoho automechanika na diagnostice, žádné závady auto nehlásilo a ani při jízdě nemám žádný problém. Snad jediný problém auto má, že po zapnutí zapalování se mě na počítadle ujetých kilometrů (před zapnutím ujetých kilometrů) někdy objeví, že mám málo oleje, jindy, že mám právě naopak moc oleje a někdy také, že olej je OK - chybí jeden čtvereček do plného. Nevíte v čím by mohl být problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jak se cítíš po výměně z VW na Peugeot, ja jsem to taky udělal a docela mě to vadí přemýšlím o návratu k VW tolik nesmyslů co jsem u tohodle auta řešil je tragedie hlavně setrvačník a filtr pevných částic to jsou opravdu super vychytávky od Peugeotu nebýt těhle dvou věcí tak bych byl spokojenej?

[upravil dne 7.12.06 PatasoLukaso]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, až v nejakém autě uvidíš turbo bez oleje, tak už nežere olej ani motor, neboť nemá z čeho.To jen okrajově, pokud se ti olej nepřečerpává turbem z motoru do sání a vzduchová trasa je jen zaolejovaná, tak je to normální. Důležité je, aby úbytek oleje v motoru byl jaksi v normě. Tu bych považoval u dobře zajetého HDI max. do 1l mezi výměnama.Údaje výrobce o max. spotřebě jsou někdy neuvěřitelné. To jen pro uklidnění... nebo totální zneklidnění?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 14 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...