Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

5. sraz Peugeot-clubu


Guest Cabrio

Recommended Posts

cabrio: uz jsem se ptal v clubu, ale diskuze k 5.srazu nefunguje, tak se ptam tebe, jak je vyresen sobotni obed? Stan urcite vlastni, ze? Jsme v tom kempu nejak prostorove omezeny, nebo je dost mista? Ptam se proto, jestli si muzu vzit vetsi stan (pro 4 lidi) i kdyz jsem jen dva.

Pritelkyni by zajimalo, jestli tam je socialni zarizeni a v jakem stavu - proste zenska :D:D

Diky za zodpovezeni blbejch otazek.. :):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě bych se chtěl zeptat, jestli je v kempu nějakej bufetík, jestli se parkuje někde v areálu bo někde poblíž:D:D nejradši bych si parknul auto u stanu.... jo mladá se taky ptala na ty záchody, to maj nějak vrozený:o..... pořád nevim jestli pojede, tak na 80% jsem jí překecal ale ten stan jí nějak nesedí jo a nějaká mapka by se hodila...sice jsem v Hradci sloužil ale po okolí se tam moc nevyznam......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

deeper: a mladou vem! Musis ji nejak premluvit. Nebo ji vysvetlit, ze stan neni zadny podradny spani (stejne moc spat nebude :D:D) To moje se tesi i do stanu, na Slapy nemohla, protoze maturovala, ale do Hradce se tesi skoro vic nez ja (slibil jsem ji, ze muze ridit celou cestu tam - jestli udela zkousky :D:D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Merkurek asi tak jak rekl georg

To all:sobotni obed bude taky zajisten ale ten si bude hradit kazdy sam. Stany vlastní pokud tam nenajdete nekoho kdo vas necha u sebe prespat:D:D:D. Auta budou zaparkovana na jednom miste hezky vedle sebe na takove travnate plose uprostred kempu at lidi cumi!!!! stany budou hned vedle. Mistem omezeny nejsme tak si vem klidne velkej stan:D:D:D Bufet tam je. V nem se budem stravovat. A socialky jsou v krasnem stavu takze zadne obyvy:D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cabrio: dekuju za vycerpavajici odpovedi :D:D Doufam, ze s tema socialkama mas pravdu, protoze jsem cetl clanek o tomhle kempu na strankach \"karavan clubu\" (at zijou cluby pro cokoli :D) a tam cast kempu, kde asi budem dost hanili. Na socialky nejsem tak haklivej, ale ma lepsi polovicka jo. (coz je jeste horsi, nez kdybych byl haklivej ja:D) Mimochodem, jestli muzes prozradit, jake budou silnice, po kterych budem (bychom meli - pokud se neztratime) jezdit orientak?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...