Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kudy kabel od rádia do kufru?


navpoint

Recommended Posts

já jsem rozebral středový panel (vyndal ty stříbrný plasty jestli nevíš jak tak ti to popíšu) potom jsem ho protáhl na stranu u spolujezdce kde jsem vyndal kryt co máš nad nohama(ten stačí vycvaknout dolů) vyndal gumy těsnění od dveří tím odklopíš koberce a odšrouboval ten plast co je mezi předníma a zadníma dveřma (kde je pás) potom sklopil zadní sedačky a prostrčil ho po nima. k rozebrání všech dílů ti stačí šroubovák s hvězdičkama a 2 nože kterými vyndáš rádio

v kufru jsem měnič přidělal k plastu co je u zadních sedaček v levo (nejdřiv jsem ho přišrouboval na plexisklo které jsem uřizl přesně podle těch držáků na měniči pak jsem vyndal ten plast v tom kufru a to plexi jsem potom přišrouboval k tomu plastu na dva šrouby) když máš ten měnič opřený dole o koberec tak se ani nehne.

[upravil dne 29.11.06 djfrozen]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musíš vyndat rádio (dáš dva nože do otvorů pod rádiem musiš je tlačit směrem nahoru a radio vytahneš za otvor pro kazetu) , vyndáš rámeček stlačením ve prostřed ze zhora a ze spoda potom ho vytahneš , vyndáš spodní část plastu u hodin (jde vyndat šroubovákama ze stran ale já jsem ho vyndal prsty zatažením za otvor u hodin , pod tím plastem je plast přichycen 2hvězdičkama, a ještě musíš odšroubovat matky za rádiem (jsou to osmičky) potom plast můžeš vytahnout, musíš odpojit dráty od hodin, varovných světel , vyhřívání zadního okna a zapalovač. ten plast od ventilace vyndavat nemusíš(já ho měníl takže kdyby tě zajímalo jak se vyndá tak odšroubovat hvězdičku dole a šroubovákem páčit ze zhora potom vytahnout i s hadicí co je nasazená v zadu v panelu)

kabel potom v pohodě protahneš otvorem který je nad tím krytem u nohou spolujezdce a mezi středovým panelem a vedeš ho za klimatizací až k rádiu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobne jsem nedemontoval palubku ale stredovej panel mezi ridicem a spolujezdcem.. Dirou vyndaneho radia jsem protahnul dolu smerem ke spici stredoveho panelu kabel (je tam spousta mista na to aby se kabel vlastni vahou dostal az dolu) a pak cele pod panelem mezi sedadlama .. pod zadni koberecek.. pod zadni sedackou z pod koberecku az do kufru.. nic sloziteho a narocneho..

PS: Demontaz stredoveho panelu skyta tusim dva srouby vzadu kdyz vyndas zadni popelnik.. a pak mozna neco vepredu ale uz si to presne nepamatuju.. a zadni sedacky jen \"vycvaknout\" a uvolnit sroub uchytu abys mohl odklopit koberecek pod kterym se kabely protahnou..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...