Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ako na pristrojovku? 605


jozefsv

Recommended Posts

Původně zaslal: jozefsv

neviem zhodit kovove krytky co drzia na spode cierny plast.skrutky nie je problem odskrutkovat, ale tie krytky,co s tym?niekde som cital, ze sa s nimi nema tocit ale vytiahnut.neviem najst ten prispevok.poradi niekto?

Jestli myslíš ty kovové obdelníkové krytky vodorovně pod přístrojovou deskou před volantem (na úrovni páček), tak ty se dají sundat po demontáži bočních plast krytů co jsou po stranách krytu tyče volantu (na levé je reostat osvětlení a štelování výšky světel). Až tyto sundáš, tak zespodu těch obdelníků jsou šrouby, které povolíš a ty obdelníky vyndáš směrem nahoru (opravdu netočit, mají na sobě takový aretační čudlík, kterým bys do plochy toho velkého krytu vytořil šrámy. Nevím, jestli myslíš tyto, protože ty drží ten velký černý kryt kolem přístrojovky, co jde až doprava přes výdechy topení a k hodinám a ten celek je kovový (alespoň u mě).

Edit: pokud jsi ale už ty šroubky vyšrouboval a ty krytky ti pořád nejdou, stačí jen do nich zezdola ťuknout v ose šroubků. zřejmě jsou jen vzpříčený. Nejlépe opět trošku zašroubovat šroubky a ťuknout na hlavy.

[upravil dne 24.11.06 Kdo]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to vsetko som mal rozobrane ale nechce to ist von.je tam mensi otvor ako je pristrojovka.viac som sa nepokusal nadvihnut palubku lebo som myslel ze nieco praskne,ale ono to asi tak ma ist po tom co som sa docital.na spodnej strane je este nad volantom taky cierny uzky plech (na fotkach ho nevidno) ten mi tam vadil.ma ist prec?pristup je k nemu zly

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...