Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot Expert Tepee


Tornado

Recommended Posts

Užitkové vozy přepracované do podoby rodinných MPV nebo malých busů získávají stále na větší oblibě. Touto cestou se vydal i Peugeot s upraveným Expertem.

Je to sotva týden, co Peugeot představil novou generaci své malé dodávky Expert a už je tu první varianta určená pro ty, kteří potřebují více užitných vlastností než nabízí Peugeot 807, ale současně chtějí mít rodinný vůz.

Tepee, jak se vůz jmenuje, bude nabízen ve dvou délkových variantách - 4 805 mm a 5 135 mm. Obě jsou konstruovány pro obsazení maximálně devíti pasažéry ve třech řadách sedaček a nabízejí zcela rovnou ložnou plochu o objemech od 327 u kratší, resp. 770 l u delší verze. Různou kombinací interiéru lze pak získat zavazadlový prostor srovnatelný s užitkovým vozem.

Při vývoji byl kladen důraz na praktičnost a variabilitu a tak v prostoru pro posádku nelze očekávat komfort na vysoké úrovni. Spřízněnost s dodávkou je přece jen znát.

O pohon se budou starat čtyři motory. Benzínový dvoulitr o výkonu 103 kW a pak naftové čtyřválce 1,6 HDI o výkonu 66 kW (90 k), 2,2 HDI o výkonu 88 kW (120 k) a 2,0 HDI o výkonu 100 kW (136 k).

Zkopirovano z autorevue.cz

post-0-14109595008641_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Nový Peugeot Expert konečně u nás (české ceny)

Nový užitkový Peugeot Expert a jeho osobní verzi Tepee jsme vám představili již v listopadu loňského roku. Nyní, téměř o tři měsíce později, se vůz konečně dostává i na český trh a s ním i jeho přesné specifikace a české ceny.

Užitková verze Expertu bude k dispozici ve verzích Furgon a Polocombi a bude k nám dodávána se dvěma naftovými motory HDI - 1,6 o výkonu 66 kW a 2,0 o výkonu 88 kW. Cena modelu v základním provdení L1H1 1000 s motorem 1,6 HDI začíná na částce 489 900 Kč.

Osobní verze Expert Tepee bude nabízena se třemi úrovněmi výbav Confort, Premium a Business a prostorem až pro devět osob. K nabídce motorů pro užitkovou verzi se v nejvyšší výbavě přidává i naftový motor 2,0 HDI s výkonem 100 kW. Cena modelu pro verzi Confort L1H1 s motorem 1,6 HDI začíná na sumě 664 300 Kč.

Pakliže máte zájem o přesné cenové a technické specifikace obou verzí modelu, nahlédněte do kompletního přehledu cen a technických údajů Peugeotu Expert (PDF, 370 kB)

Zkopirovano z autorevue.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...