Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupeno :-)


Ivosh

Recommended Posts

Tak jak jsem psal v tematu \"budouci majitel -- na co pozor\", prisel listopad a od patku jsem majitelem P806 2.8 HDi, rocnik 2001, sedm sedacek, stav velmi slusny. Videl jsem vuz i zespodu a nebylo moc co tomu vycitat. Jedno ilustracni foto viz priloha.

Zatim velmi nevim, co bych na voze vylepsoval, krome drobne odrenych narazniku. Snad to dlouho vydrzi a budu spokojenym provozovatelem lvicka na kapote. Uz jsme vyzkouseli i jizdu v sesti s ulickou uprostred, velmi prakticke. Zatim vim, ze nefunguji hodiny na strope a obcas blbne kontrolka otevrenych dveri. Ukazuje semo tamo otevrene zadni dvere, i kdyz je nekolikrat zavru. Pocitam, ze takove detaily postupne poopravuju.

Mam jeste dotaz: mate nekdo Reparaturanleitung pro 806/Evasion/Ulysse/Zeta? Doporucili byste jej koupit? Nebo existuje nejaka dostupnejsi kniha? Bedienungsanleitung jsem dostal k vozu, ale tam samozrejme o opravach nic neni. Navic onen Reparaturanleitung, jak jsem vycetl na internetu, neobsahuje variantu 2.0 HDi.

post-0-14109595007147_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trundik: to asi ne - ale 8 je těsně objednu klávesnici vedle 0, takže jsem došel k logickému závěru, že to bude 2.0 HDi:cool: (musim se pochválit - jsem šerlok houmles) - ale kdyby byla 2.8 HDi ta by musela lítat - ale určitě už by měla FAP, kterej by se musel měnit po 10ti tisících a to :bojim

Ivosh: jinak pěkný rodinný CAR - a\'t slouží a najedete v něm hafec bezstarostných kilometrů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale pánové!!!!!!!!!!!!

2,8 HDI žádnej FAP nemá, nicméně docela jsem brejlil, když jsem si všiml této Ivoshovi speciální motorizace (až budeš prodávat, jsem první v řadě :o:o:o). Tenhle motor mám v Ducatu, má 127 koní a s naloženou dodávkou umí bez problému 160 (kolik by jel s 806kou je mi záhadou, ale musel by to být zážitek).

No nic, konec legrace, rád Tě uvidím někde na srazu, 806ek zatím na srazy moc nejezdí (vlastně vůbec)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Medvěd

No nic, konec legrace, rád Tě uvidím někde na srazu, 806ek zatím na srazy moc nejezdí (vlastně vůbec)

No s tim bychom snad mohli neco udelat a polepsit se...

Jinak gratuluju ke koupi :) a doufam, ze budes dlouhodobe spokojenej.. Casem urcite napis, jak se ti jezdi s 2.0HDI...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Blahopřeji ke koupi. Páté dveře jsou laminátové a opravdu se zavírají dobře jenom když jsou jiné dveře nebo okno otevřené. Pak neklade vzduch v autě odpor a k zabouchnutí stačí vlastní váha. Jinak se na ně musí při zabouchnutí trochu přitlačit. Zámky mají dva, takže je třeba vyzkoušet zavření lehkým přizvednutím za prohlubeň SPZ(RZ). Neměly by se ani na jedné straně hýbat. Jinak servisní příručku mám a HDi tam není. Navíc je v Němčině, takže chápu jen tabulky a obrázky :-( A co se týče plata zavazadelníku... Každý by ho chtěl, ale nemá ho skoro nikdo. Proto jsou ceny nehorázné. Jednou jsem narazil na plato za 3000, ale bylo pískově žluté. Nevzal jsem ho a dodnes lituju. Měl jsem ho přestříkat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Servisní knížka v němčině by nevadila. Už několik let překládám samoučně věci na trabanty a přečíst Bedienungsanleitnug mi moc potíže nedělalo. Takže do ní asi půjdu, i když tam není HDi (na ten stejně asi raději sahat nebudu. :bojim).

Díky za tip s otevřenými dveřmi. Zkusím. Problém trochu je, že dveře jsou zavřené, otevřít nejdou (bez použití kliky), a stejně svítí kontrolka. Jakoby tam někde byl špatný kontakt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zadni plato je bud uzke pro sedmimistnou verzi nebo hooodne siroke trojdilne pro petimistne usporadani

zadni plato jsem uz tady take shanel, viz

Na vrakovistich jsem plato na 806 jeste nevidel, ale podarilo se mne sehnat aspon plastove dily, na kterych lezi. Original plato stoji cca 6000 a to jeste nevim zda jsou v cene prvky pro upevneni...

Pokud by se naslo vic lidi, kteri plato chteji, mohli bychom si nechat plata vyrobit z laminatu, kopito by slo udelat podle jineho plata, ktere by nam tu snad nekdo pujcil... Co rikate?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle těch cen – nevím, to asi raději investuji do parkovacího asistenta. Velikost vozu mne velmi klape. Když už myslím, že nemám místo, vyjdu z vozu a z zjistím, že mám ještě metr okolo sebe. :-) Také vpředu mne to velmi klame. Užuž slyším náraz, ale nic. Auto je menší, než se zdá.

Mám tmavé folie na oknech. A vzadu v kufru ve třetí řadě reproduktory, možná to plato ani nepotřebuji... Minimálně dokud vozíme kočárek pro dvojčata (to je paráda jej prostě vzít a najet z ním do kufru!!). Každopádně díky všem za názor a cenové relace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...