Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

klepání při brždění


navpoint

Recommended Posts

Jo ty při demontáži z auta zústávají na nápravě ale musíš to pořádně prohlídnout aby nebyli taky urvaný.V Praze na vrakáču určitě seženeš nebo skus annonci,ale nejdřív omrkni pořádně tu svou musí u té kastle držet jak se bude odchlipovat tak je to špatný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Na 306 mi při brždění nebo při průjezdu malíma nerovnostma bouchalo něco vzadu , tak jsem kontroloval silenbloky a tlumiče jsetli nejsou vyteklé. a nic tak jsem vsadil na tlumiče a koupil nové- nakonec bouchání dělal silenblok v oku tlumiče v držáku nápravy- někdo mi říkal že je stejně samosatně nekoupím tak at si nedělám hlavu z nových tlumičů. Při výměně jsem zjistil, že v tom plechovém držáku mi ten urvanej silenblok vybouchal volnější díru a větší šroub díky otvoru v silenbloku nenasunu, tak se mi to občas ozve i ted´, ale netrápím se tím. Kvůli tomu se nevybourámKdyž jsem měl utržený ten silenblok ke kastly co se dá z heveru vyměnit tak nákup jednoho byl řádově stovky a měnil jsem oba (pověra), ale projevovaly se tím, že když jsem v táhlé zatáčce intenzivně brzdil tak auto jelo do strany po odlehčení brzd se vracelo. Myslím, že kvůli silenbolkům měnit nápravu je zbytečné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

davat zadni napravu z vrakace je sazka do loterie, pokud zvazujes to auto jeste nejakou dobu provozovat (soude podle planovanych investic jako rozvody atd asi ano.....)... nikdo ti nerekne, jestli ta co tam je na tom neni zhruba stejne, nebo dokonce hur nez ta Tvoje. Navic Te vyjde tak na 3-5 tisic s rizikem repase v brzke dobe, komplet repas tak 6-10 a mas pokoj.

zkus hledat, informaci na toto tema i argumentu pro a proti je tu dost....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: navpoint

fakt jo? to by i slo. to by bylo i s tema silentblokama?

No to je pěkná blbina.

Podívejte se pod auto, který gumy sou prasklý a na všechno (i uložení tlumičů) Ty Silentbloky stojej v řádu stovek. Můřeš koupit i PUR, když chceš mít pocit, že to dýl vydrží, ale měnit celou nápravu za něco, o čem nevíš kolik to nejelo, jetli neni vohnutá, co na tom kdo bastlil, kvůli silentblokům, co sou stejně kolikrát načatý... to chce fakt silnou náturu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...