Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

tuning motoru


chechet

Recommended Posts

  • O 2 týdny později...

tak to je teda zajimave: byl jsem v jedne zlinske firme (http://www.profituning.cz) a tam my bylo receno, ze chiptuning meho motoru nema smyl. stal by pry 10 tisic a narust vykonu by byl zanedbatelny. a z te slovenske firmy (http://www.maxtdi.com) mi odepsali, ze za 8.610,- mi zvysi vykon a tocivy moment motoru o 10%.

tak nevim kde je vlastne pravda... :o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych to trochu rozved, ona totiz upravy motoru nefungujou tak, ze by ti treba kit sani dal 10 koni, ostra vacka 20 koni, vyfuk 15 koni atd... jak se to nektere firmy snazi prezentovat, protoze zalezi na vychozim vykonu auta, ktery upravujes. Da se rict, ze treba kit sani ti prida 10% vykonu, vyfuk 15%, vacka 20% a prave pro to se moc nevyplaci upravovat slabsi motory. Ne ze by to neslo, ale narust vykonu je minimalni. Mozna bych zkusil nejaky drobnosti, ktery rozhodne neuskodi, treba ten sportovni vzduchovy filtr, kdyz uz nic, tak to bude mit aspon zajimavejsi zvuk. :)

BTW k tomu summertime, nedavno jsme si totiz do rodiny poridili 405tku, taky pry dovezena ze zahranici a ty nalepky Summertime na ni jsou taky. Myslel jsem, ze to tam priplacnul minuly majitel a ejhle, ona je to nejaka specialni verze. :) Ta tvoje vybava se sice trosku lisi, ale stejne bych toho vyuzil a jeste se zeptal kolik mas tlacitek na dalkovym ovladani centralu? Ja tam mam dve (sedivy a zluty) a zajimalo by me na co tam jsou? Prijde mi, ze delaji to same...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chechet - pokial si volal s maxom tak je to Ok. ja som to s nim riesil , tiez mam 1,1 a mne tvrdil , ze sa da az 12 Hp , okolo 8-10 je realne a ak niekto tvrdi , ze 10-15% nespoz&nas na aute, tak je to kravina .najlepsie ked tam das nejaky dobry vzduchovy filter a potom pojdes za maxom na chip a uvidis tie zmeny .Na slovensku na neho este nikto nepovedal krive slovo .V dnesnej dobe je to velka vynimka , je to velmi ochotny a seriozny obchodnik.Pokial sa ti nebude pacit ta zmena , da ti auto do povodneho stavu a vrati ti peniaze ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...