Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

A uš to začalo Slovensko /ako bolo/


ERIKA

Recommended Posts

Je hodinku po sraze.... a moje pocity???? Bolo fajn!!! sice nás tam nebolo 50 aut, ale ja som čakala učasť minimálnu. ;) Stretli sme sa dohromady 7-em aut a do 19.00 hod nás vydržalo 5-ť aut. Na programe bolo zoznámenie, malý testík, ktorý sme absolvovali v teple príjemnej kaviarne hotelu Hrádok u kávičky, potom sme sa pustili do poznávania prírodných krás návštevou jaskyne a niektorý si išli vyskúšať plavecké umenie do hotelového krytého bazénu.:D Samozrejme potom sme naplnili naše hladné žalúdky. A nastala volná debata, či závody v biliardu. Proste sme sa pobavili ako dlhoroční kamaráti.

PS: Vďaka za Vašu účasť!!!! Výsledkovú listinu a správne odpovede dorobím.

[upravil dne 21/10/06 ERIKA]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

;) Tnx. za zorganizovanie. Bolo to celkom fajn. Bol to nas prvy zraz Peugeot Clubu, takze sme zazili nieco nove...;)

My sme sa snazili stihnut aj plavanie aj jaskynu, ale sa nam to nepodarilo, chybalo nam iba 5 minut!...boli sme ako taki zavodnici :D.

Nabuduce sa tesime na automobilove preteky, lebo teraz by sme s nasim \"poloinvalidom-starcekom\" nemohli konkurovat jeho mladsim bratom. Ale do jara ho dame dokopy a potom sa mate na co tesit :D:D:D:D.

Fotky som dal na ftp.lioned.com....adresar PeugeotClub_zraz_Hradok2006.

Prostredie je prijemne, hotel je zrekonstruovany a udrziavany. Ceny v restauracii su velmi priaznive, oooovela lacnejsie ako priemerna restauracia v KE...specialitou restauracie je tryznenie muzskeho pokolenia, pretoze ti zasadne dostavaju jedlo, az ked ich polovicky dojedia. Takto vytryzneni sme boli my dvaja s tibor-om... ZILA si samozrejme vybavil protekciu :D, ved bol ako doma ;).

Po ceste si moje dievcata pospinkali a zobudili sa az ked som zaparkoval.

Tesime sa na fotky a dalsie spolocne stretko ;):papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno este musim dodat, ze fotky z \"nasho\" fotaku, boli vytvory \"nas\" vsetkych...clenov klubu...fotak dobre posluchal kazdeho a specialne musim pochvalit svoju manzelku ;)...ta trpezlivo fotila nasu pozu s autami piatimi fotakmi :D. A dufam, ze nabuduce budu fotky este lepsie :) (a nebudete mi musiet poziciavat baterky...celkovo sa vystriedali baterky moje, ktore zvladli iba tri prve zabery, ZILA bol tak ochotny, ze sa vzdal fotenia svojim fotakom a pozical svoje, mno tie sa tiez vybili;) a dalsie fotenie bezalo na baterkach od tomyku :D). Mimochodom, tesim sa na fotky od tomyku a aj tibora, ktori urcite tiez radi prispeju ked sa vratia domof.

To bagr: zadaj do windows explorera ftp://peugeot-club-www-02:dn63ej@ftp.lioned.com a zobrazi sa Ti obsah, so stastim budes moct nieco aj uploadnut ;). Krajsie je vsak pouzit TotalCommander, ak ho mas mozem Ti poslat navod mailom...

Coskoro sa snad stretneme aj niekde v KE a budeme moct viac pokecat...viac som sa totizto venoval rodine, takze sorry ;):papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte vsetci.

Bolo to prijemne fain stretnutie fain ludi. Ako vzdy, vasade aj tu sme prisli na poslednu chvylu , asi o 5min 12., ale nakoniec sme vsetko stihli, aj jaskynu, ktoru nestihol skupko ;) . Obed, aj ceny boli velmy dobre, zmrzlinovy pohar super. Skoda, ze sme museli odyst trochu skor.

Nabuduce musime spravit nejake preteky, alebo jazdu zrucnosti. Fotky v praci nemam zo sebov, lebo neviem najst kabel k fotaku, ale ja tie fotky zneho urcite dostanem :grr:grr

Este raz velka vdaka za organizaciu Tiborovy a Erike od Tibora a Eriky :D:D:D

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 23/10/06 tibor]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem. Nie, ale chceli za fotky 200sk, zbojnici:nevim . A fotky z jaskyn uz mame doma pomedne dost, aj ked ten aragonit je naozaj jedinecny. Skoda, ze som nespravil par fotiek cestov do jaskyne, bolo to krasne, stromy hrali vsetkymy farbamy:(. Pozdrav od nas baby, hlavne to male sidlo :):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...