Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

měřič paliva


varuz

Recommended Posts

Tak jsem včera zjistil, že mi asi nefunguje plovák v nádrži a ani kontrolka, protože mi došla nafta a kontrolka nesvítila a ručička ukazovala ještě docela dost(podle mě) Ručička ukazuje, ale teď se zastavila tak 2 mm od první čárky a nesladla, jako vždycky padala. Vždy když jsem měl prázdno, tak se mi rozsvítila kontrolka a ručička byla až úplně na nule. Co s tím, když to chci dát do pořádku. Musím koupit novej plovák? Poraďte plllííísss

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ručička funguje,ale podle mě neukazuje správně, kontrolka nefunguje. Došla mi nafta tak, že mi chcípl motor a kontrolka se nerozsvítila. Když natankuju plnou tak ručička zajede až za poslední čárku a tam dlouho zůstane. Až po ujetí cca 250 km se začne teprve hejbat a pak jde dolů, ale ne úplně. Chtěl bych jinej plovák, proč ne, ale jde o to se do tý prahy k tobě dostat, už to plánuju 14 dnů a ještě jsem neměl jedinej volnej den o víkenu ani nemluvím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to je plovak, ale ten se da opravit.. teda hlavne ho dostan z nadrze a rozeber ho, apk uz mozna uvidis, proc ti nefunguje kontrolka... teoreticky se tam mohla dosta nejaka spina a ten plovak to nepusti az na doraz dolu, kdy by mela kontrolka zacit svitit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som mal podobné problémy s ukazovateľom paliva. Ako klesala hladina benzinu klesala aj ručička ukazateľa. No pri nízkej hladine paliva sa vrátila tak asi na štvrtinu škály. Rozobral som plavák a zistil som, že odporový drôt sa odlepil od plôšky po ktorej jazdí plavák a je zmotaný. Chcel som ho odmota?, že ho prilepím naspä?, ale som ho odtrhol:(. Nejakú dobu (asi dva roky) som jazdil tak, že ukazoval hladinu len nad polovicu a potom klesol na nulu. Najhoršie to bolo v stave keď ručička skákala z nuly na polovicu a spä?. Predstavoval som si ako to v nádrži iskrí. V týchto horúčavách som to už psychicky nevydržal a plavák som odpojil. Takže potrebujem nový alebo iný funkčný.

Takže btw.:Vyrába sa viac druhov plavákov pre P205 alebo môžem kúpi? akýkoľvek na P205?:P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to varuz:

Měl jsem plovák rozebranej celej, vyčistil jsem ho, odporovej drát byl OK, dal jsem ho zpátky a stejný problémy jako ty mám pořád.

Vlastě pořád prázdnou nádrž dle plováku.

Ale chyba by mohla být i za palubkou, občas reaguje na poklepání na palubovku tím, že se začně vychylovat ručička.

Než to rozebereš a vyměníš, zkontroluj si káblíky od budíku.

:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...