Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zvláštní klima v P206


petrbursa

Recommended Posts

Mam hodně velký problém s klimatizací v P206, 1.4HDi. Ten problém řeším více jak půl roku a ani autorizovaný servis si neví co s tím:(.

Ale abych začal od začátku.

Před půl rokem klima fungovala jak hodinky. Pak jsem měl bourajdu, auto bylo krásně opraveno, až na to že si nikdo nevšiml, že je prasklej držák na vrtuli u chladiče. Já blbec, jsem si myslel, že tohle dokáže opravit každý, tak jsem zajel do vesnice k místnímu technikovi, aby vrtulku vyndal a dal mi tam novou. Bohužel se při montáži vyskytl nějaký problém a tak se pomohlo kladivem, kde zdřejmě něco odešlo.

Nyní pokud zapnu klima, tak funguje pouze dokud se auto nezahřeje na 80°C, pak se vypne, auto se dál zahřívá na 100°C. Při této teplotě se auto do 3 minut ochladí na 70°C a klima opět začne fungovat dokud se nezahřeje auto znovu na 80°C. Pak je druhý případ, kdy klima funguje stále. A to je ten, že jedu více jak 70km/h, kdy nemá šanci se auto zahřát na těch magických 80°C.

POMOZTE, PROSÍM.

Za půl roku mam 30 tisíc v ......... za stálé diagnostiky. Autorizovaný servis, mi za chvíli dá zákaz vstupu do jejich salonu. Snad tady najdu řešení, předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem z Litoměřic, Teď mam zázemí v autorizovaném servisu Peugeot V-Group. Poslední verze na opravu je ta, že mi klimu vyndaj a pošlou na opravu, protože to dělá prý únik přes těsnění na kompresoru. Můj selskej rozum, mi ale napovídá, že když mi unikne plyn, tak přestane chladid úplně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...