Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

jak na pojistovnu??


pokorný306

Recommended Posts

  • O 3 týdny později...

No já si tak chtěl opravit Fávo! Dojedeš (pokud je auto pojízdný) za likvidátorem, on to nafotí a máš několik způsobů proplacení škody! Jeden je proplacení faktury ze servisu (ty doplácíš zbytek- amortizace) a ten druhý je, že ti spočítaj výši škody podle ceny poškozených dílů, strhnou cenu amortizace, nebo tak něco a tobě pak přijde složenka (na účet) finanční obnos!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jojo je to tak jak píše dakaros u mě fungovalo i to že likvidator přijel nafotil a asi za 2-3 tydny prisly penize jenze ja zjistil ze toho bylo poskozeno vic nez videl likvidator tak sem zavolal do pojistovny a likvidator se ozval at mu privezu ty poskozeny dily a on je nafotil samostatne a opet za 2-3 tydny prisly penize.

jinak bylo to u český pojištovny. a tam mi vsechno vysvetlily obeznamily se vsemy moznostmi a likvidator byl slusny moc jednat se s nim nedalo ale vsechny dotazy jasne a strucne zodpovedel. a hlavne me prekvapila castka kterou mi dali.

KURTE jen dotaz :myslim

Dojdeš na pojišťovnu se záznamem o nehodě, který jsi dostal od Policie a řekneš jim, co se stalo - zbytek je na nich.

na jakou pojištovnu měl dojít když nevi kde a jestli byl vinik pojištěn?:myslim:aut:aut:aut:aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

5.5.2006 jsem měl dopr.nehodu.Ženská mi nedala přednost a hvvízla to do mě. Mě a dceru odvezli do nemocnice. Odtahovka mi odtáhla auto,který jsem pat skoro celý den po propuštění hledal.Nikdo nevěděl kde je. Česká pojišťovna jak má v reklamě do 5 slovy pěti dnů nic nevyřešila, ikdyž měla veškeré podklady ( pojišťovny a PČR komunikují mezi sebou=je to daný zákonem)ale peníze + bolestné mi zaslala v koncem září tjz.po pěti měsících.Zřejmě se borci v reklamě přeřekli.Nevím, jak ten borec to udělal,že to měl do pěti dnů. Autíčko mi teť budou zpravovat. Člověk se nesmí nechat od pojišťovny věšet bulíky na nos. Takovou mám zkušenost s pojišťovnou.Byla to moje první DN.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Viník je jasný ale pojišťovna (Česká pojišťovna) se kroutila s vyplacením zákonné pojistky. Jsou to lumpové:P. Když platíš a nic po nich nechceš, tak jsi nejlepší klient:super. Ale kdy mají něco vyplatit, tak se vykrucují a moc se jim nechce. Sám jsem to zažil:(. Byl jsem poškozený ale připadal jsem si jako viník nehody.:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...