Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Žárovky QLUX


Xonik

Recommended Posts

Potřebuji koupit nové žárovky do 406. Našel jsem na internetu značku QLUX. Jsou modré a stojí pár korun, ale nevím jestli si mám koupit H7 / 100 W nebo jen 55 W. Jestli to snesou dráty, atd... Jaký je Váš názor. A taky by mne zajímalo zda má smysl kupovat modré nebo normální. Děkuji za každou radu a tip.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O žárovkách se tu už napsaly litánie....;) Osobně tuhle značku neznám a ne každá modrá žárovka pořádně svítí a myslím si, že to nechceš jen kvůli efektu. Nejsem elektrikář, ale 100w žárovky tu kluci nedoporučují, právě kvůli el.instalaci. Já osobně používám EUFABy, nejsou nejlevnější, ale svítí dobře. Určitě ti zde ještě někdo poradí.....nemyslím si že používám to NEJ zrovna já;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za prvé si říkáš o spálení elektroinstalace a vypálení parabol.

A za druhé je to i proti předpisům - oslňují a neprojdeš s nima technickou.

Jestli chceš víc světla, tak si vyber některé se vzácnými plyny (dělá je víc výrobců, uvádí vždy navýšení svítivosti), ale do zvýšení Wattů bych nešel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

při 55W žárovce ti protéká drátem necelé 4 améry , u 100W se dostáváš k 8 A a to při celodenním svícení není ideální pro el.instalaci.:nevim

měl jsem je v 405 (technickou v poho prošly,paraboly už byly slabší) svítily jako prase a taky se hodně hřály, ale do 406 bych je nedával

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja je mel jeden rok v Escortu a elektroinstalace v poho.Problem je spis v tom,ze hodne hreji a pri popojizdkach ve meste jsem je ani nezapinal kvuli spatnemu chlazeni.Svetlo v pohode videl jsem pomalu jak ve dne:mrk.Ale maji velke nevyhody diky tomu,ze moc hreji ta casteji praskaji a vypaluji paraboly.Ja osobne je nedoporucuji po vlastni zkusenosti.I ty 55 se v dnesni dobe daji sehnat s velkou svitivosti:super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem je na Favoritovi a bylo to v pohodě, svítily krásně až do doby, kdy mě zastavily policisté a měly hemzy! Ono každý auto má předepsanou svoji svítivos, kterou nesmíš překročit a 100w žárovka svítí trochu víc než je psáno! A ta el.instalace tím asi taky bude trochu trpět. Rozdíl 4A je celkem dost!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...