Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak tuningujem naše miláčky


Guest MMMMM

Recommended Posts

MMMMM: Nauc se prosim sklonovat slovo tuning a tuner. Kdyz jsem to cetl behal mi mraz po zadech. Ta stranka je hrozna a jediny co bych koupil jsou ty vzduchovy filtry JR. Jinak jedna z nejlepsich stranek o tuningu je http://www.autotuning.cz kde se dozvis spoustu zajimavejch veci. Nakupovat doporucuju v tuningovejch shopech jako jsou v Praze treba Escape6, Sport styl nebo C.A.T. ktery sidlej na Jeremenkovy. Co se tyka Escape6, tak u nich mame jako klub slevy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo JR má absolutní pravdu. Je tuning a TUNING. Značkový tuneshopy ti vyjdou vstříct a máš tam určitý záruky, když si koupíš plasty od nějakýho mazala často na tom budeš sedět hodiny aby to nějak pasovalo. Jinak slovo tuning neznamená polepit auto plastama, světýlkama a tak. Ladit se musí převážně motor a pak zbytek. Ale to by bylo na dlouho.......

Jinak každej si dělá auto podle vkusu, pak je jen problém kdo jakej ten vkus má a kolik do toho chce vrazit. Pokud někdo má desítku a de tunit tak a? se na to radši vyprdne. :mad::mad::mad::mad:

Ufffff to sem se nějak rozepsal:D:D:D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A druha vec je ta ze stejne jako JR jsem protilidem co upravujou auta stylem co doma nejdu nebo co mi da kamarad to tam placnu. A cim vic tim lip. Sice ja osobne bych u sebe do motoru nesahal ale opticky tuning chci taky delat ale vse musi mit nejaky styl a musite mit predstavu jak vase auto ma vypadat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stefan: Mattig je dobrej, ale nepatri k nejlevnejsim, jak uz rekl Cabrio. Neni to ale specialista na Opely, ale na vsechny nemecky auta. Maji i docela hezkej kit na Koktavku a ostatni koncernovy auta. Na Peugeoty nedelaji jen mracitka, ale i kridla a tmavou optiku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pár předpokladu k tunningu.

1)Mít auto, které chcete tunnit

2)Zvažte k čemu všemu to auto budete používat.

3)Mít aspon malé estetické citění nebo někoho kdo Vám v tom poradí

4)Mit pro tunění nadšení, pokud jej nemáte nesnažte se o to.

5)Mít peníze, nebo šikovné ruce, popřípadě oboji

6)Nesnažte se na vůz naplácat co kde vidite, to dělejte o vanocích na vanočním stromku v jednoduchosti je síla

7)Nesnažte se moc kopírovat , skuste vytvořit něco co by prozradilo váš styl

8(Pokud máte manželku nebo přítelkyni, která nemá pro váš koníček pochopeni, pak jste tyto řádky četli zbytečne a raději zapomeňte na cely tuning protože ji to nevysvětlíte a nebo bojujte ..a pak se pochlubte.

:D:D:D:D

Tak to jsopu asi hlavni rady s kterýma se plně stotožňuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JR ale hlvní specializace je Popel jelikoz zakladatel byl závodní jezdec s popelu. Jinak vým ze delaji kridla na peugeoty a jine ale cena je dosti vysoka a spousta mi toho prida moc brutalni a nelibi se mi to!! Mattig neni moje krevni skupina

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MMMMMMMM: Vezmi to takhle: tuning = ladění, takze ladite = tunite, ladim = tunim ..... atd

Jo koukam, ze slovo tuner se tam vubec neobevilo a nechapu co znamena slovo tuningy v posledni vete???!!! A v zivote jsem neslysel \"nakupovat tuningy\" a to uz se v teto oblasti pohybuju docela dlouho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak tak čtu umíte se natchnout pro danou věc :D co se týká mě tak já až to financ dovolí tak dám na auto křidélko bez něho mi připadá ten sedan takovej holej možná mračítka a tím budu končit o motoru nemůže být řeč ten mi jezdí na spotřebu a ta je u mě na prvním místě :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo chlapci, radši mi vymyslete jak na přístrojovku. Chystám model II a nebude to prdel. Chci nechat rudý ciferníky, ale oproti starýmu modelu modrý ručky budíků. Mám to tady rozhozený na stole na takřka prvočinitele a je to samej světlovodič a nemám tušení, co to provede, až se to toho pustím, páč se ty světlovodiče budou muset notně poupravit. Myslím, že zrovna s tímhle se žádná tunerská firma :D (je to tak dobře?) takhle nenimrá a jestli to bude vypadat podle mejch představ, tak budu náležitě pyšnej. :cool: Jak praví Stefan: my ropáci si na motoru moc nepohrajem, tak alespoň takovýhle blbinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hics: tak to hodne stesti, prichystej si tenkou pilku na rozrezani tech svetlovodu a nejakou cernou neprusvitnou folii na separaci barev :) a dobre lepidlo na slepeni dohromady.

Ale napada mne jina vec, podmalovat popisy na pristrojovce bile a seshora na ne svitit UV zarivkou. Jen kdo by se na to vydrzel divat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...