Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Radio a CD menic


caco

Recommended Posts

Caute vsetci.

Mam radio origo RB 3 a pod nim CD Blaupunkt. Otazka znie je aj radio Blaupunkt ? Mal by niekto aj foto zozadu (ake su tam vystupy)? Nechcem totizto menit radio len by som rad rozsiril hudbu (vymena vsetkych repro a mozno pridanie akt.sub alebo zosik a sub). Za info dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v 206 som mal original kazetak blaupunkt s logom peugeot, v dalsej 206 clarion s logom peugeot. v 307 mam CD a prve radio malo napis clarion normalne vpredu, druhe uz nema. ked som mal SW, tak tam bol kazetak, ktory som menil za CD a zdalo sa mi, ze bolo tiez clarion. alemozem sa aj mylit :D inac k radiu RD3 - kedze skor pocuvam radio ako CD nejak som prehravac nevyuzival. ak som si v nom pustil 10 CD, tak vela a odrazu sa nedalo CD vysuvat. normalne hralo, len nevysuvalo. dal som pozriet kamosovi, ktory ma potesil, ze sa tam odlomila nejaka umelohmotna hlupost, ktora sa neda zohnat a ze si mam vybrat, ktore CD budem mat v prehravaci nafurt. zohnal som si uplne nove take iste radio - uz bez napisu clarion vpredu - a po cca roku mi zacina CD haprovat asi tak, ze hocikedy,ked odomknem auto sa nejak radio zobudi a zacne akoby vysuvat CD, bzuci, huci a potom asi po 10 sekundach prestane. to iste urobi obcas, ked vypnem motor a o chvilku nastartujem. zaujimalo by ma, preco dava peugeot do auta za 700 tisic taketo smejdy a o reprakoch sa radsej ani vyjadrovat nebudem, miesto tych 6 mohli dat 2, ale poriadne. :xvul

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jarino si si istý že tam je 6 repro:myslim. V poslednej dobe som viackrát počul že výškáče tam nie sú:nevim. Ozaj písal som aj do autohifi ale tam skapal pes. Takže špekulujem že vymením repro za komponenty značky Caliber. Pozná niekto tú značku je to dobrá značka (nechcem high end)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno v prednych dverach su urcite, v zadnych ich ja urcite mam a 100% su aj v pristrojovke. to je spolu 6. otec ma vo fabke original 8ks a ta hudba je tam super, to sa s pezotom neda porovnavat, preco to skodovka vie a pezot nie? preco ma nutia pri 700 tisicovom aute este investovat do reprakov a drbat sa s tym v garazi a riskovat nejake poskodenie? :grr

s tym radiom RD3 nema nikto problem? iba ja a hned pri 2 ks? to sa mi nejak nezda...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám problém s měničem na 5 CD.Ty zvuky se mi taky ozývají z CD meniče .Měnič mi přestal vysouvat CD a oprava v Blaupunkt servisu stála 2000,-(nějaké plastové uložení se šroubovicí už bylo vydřené).Nyní když mám zastrčené pouze 1 CD tak je to OK.Když jich naláduju víc a CD se má přehodit na další tak ho mechanika nepřehodí a radio napíše že CD měnič je nepřístupný a žádné CD už z měniče nedostanu.Ale druhý den ráno zase vše funguje.Možná že přes noc to vychladne a zvětší se vůle v mechanice.

K těm repro,jsou to opravdu pěkný plastový šmejdy jak z vietnamskýho tržiště s nálepkou 1000 watt.Ale v předních dveří je malo místa, protože pořádný repra mají větší stavební hloubku.I kabeláž se mi zdá špatná (malý průřez)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...