Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vykon 205 GTI


lkr@cbox.cz

Recommended Posts

vyhozeny penize, mel jsem chip na aute co jsem dovezl z De a kdyz jsem jej pro porovnani prendal za seriovy tak to bylo hodne o pocitech... chip tuning bud ve spojeni s necim dalsim nebo na turbo, jinak podporujes drobny podnikani :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkus se tedy na chvilku prenest pres muj vekovy handicap 13let a zazemi Rockerfelerovic a vysvetli mi pocinani RostiVR6... z toho tipka by mel radost kazdej prodejce soucastek i Dr.Chocholousek.... kdyz pominu ty valecne barvy, divokej interier a celkovej nevkus, zustane mi pomnik cloveka, kterej utopil neskutecny prachy do kary, ktera ma cenu 90k...

Asi tomu nerozumim... myslim, ze by se mohl kamosit s tim tipkem co si rika PESU s tim galantem... taky pacient... navic se s nim ani neda bavit, proste svuj svet...

jestli jsem jeste vic znechutil, bohuzel...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je videt, ze Rostu a asi nikoho jinyho neznas. Rosta je jeden z nejlepsich lidi, ktery znam. Zacal tim, ze mel Corrado VR6 a jen lehkou muziku. Pak mel nejakou predstavu a nejakej sen, tkerej chtel realizovat. Tak pres zimu dal auto do laku (melo vypadat kapku jinak, ale v lakovne to zkurvili, tka to pristi zimu pujde do laku znova), pak udelal muziku, kterou pozdeji kapku doupravil a zaroven udelal kopletni interier. Jeste nez to slo do laku, tak se dalo kridlo od Riegera, kterych u nas moc nebylo a zavarilo se par veci. Celkove to auto je z venku cisty a interier taky stoji za to. No a takhle ti z auta vznikne SHOW CAR, kdyz se k tomu doda podvozek s kolama, tak je hotovo. Pak uz prichazi na radu jen motor a kdyz se celej lesti, tak proc tam nepridat nejaky to turbo?? :D

Co je podle tebe celkovej nevkus???? Na tom aute je jedno kridlo, jinak je vsechno original. Co je podle tebe divokej interier? Jsou to snad Sabelt sedacky, radicka Momo nebo volant Victor?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi doted to tu bylo celkem klidne forum ale kvuli jednomu tajtrdlikoj se prece nezacnem hadat. JR muj nazor je kdyz ho budes ignorovat a nechas ho se vykecat taky si usetris nervy a tyhle vasi hadky. Jste jak dvy kouhouti. Kazdej mame v hlave neco jinýho nekdo mozek nekdo slamu a nekdo piliny nebo buh vi co jeste tak se na to vyprdnete oba dva nebo se kurva neznam:mad::mad::mad::mad::mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady se dějou věcí - sakra :-))

206WRC - Rád bych si s tebou promluvil, tak se někde na srazu přihlas, jezdím na 90% akci, tak to asi nebude problém mně někde chytnout.

Osobně si myslím, že tunit nové auto není tuning, fandím všem co tuní starší auta a jezdí na srazy. Podle mě je lepší dát třeba 500t do staré plechovky a udělat si z toho svoje žihadlo dle svejch představ, než si za to koupit nějakého zánovního spor?áka. Ostatně vyhozené peníze jsou to v obou případech :-))

Už si nedovedu představit život bez Autotuningu a Autohifi - je to můj životní styl.

PS: Moje Corrado mi jako nevkus nepřipadá a asi ani není nevkusné, jinak by nedostalo spoustu ocenění, od odborné poroty tak i od diváků, na různejch Tuningovejch akcích po celé republice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...