Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

koupe 406


vicci

Recommended Posts

Mam moznost koupit 406 1,9td z roku 1997 ted pritahlou z francie a budu ji mit tejden na projeti, nez se rozhodnu jestli koupit ci nekoupit.

Uz ted vim, ze nefunguje ani otackomer ani tachometr, kterej ukazuje 105 tisic km, ale nevim jak dlouho nefunguje... Rizeni tahne trochu doprava - nevite co muze byt pricinou? Respektive na co se mam presne zamerit pri testovani auta, jestli nezajet nekam do servisu - treba pežoťáckýho?

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tachometr ti sice neukazuje, ale muze ti i presto fungovat pocitadlo kilometru, az s tim pojedes, tak se podivej jestli to pricita.

S tim tahnutim ti neporadim, me 206ka taky tahne trochu doprava a vim 100% ze to bourany nebylo, je vymenej jeden cep rizeni a udelana geometrie a navic mi pride, ze kdyz jedu, tak slysim od prednich gum takovej divnej zvuk jako by trosku smajdali, ale fakt to nedokazu popsat, ale je to zavisly na rychlosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, já už to taky chvilku sleduju. To co popisuješ můžou být prkotiny nebo taky ne - to bych nechal obhlídnout profíka (určitě se zaměřením na Peugeot, nechodil bych do origo servisů - jen moje zkušenost).

Jinak bych řekl, že záleží na ceně. Počítej s tím, že na autě z r. 97 v naftě opravy časem určitě budou. Já už bych dnes po zkušenostech šáhl po něčem novějším, ale samozřejmě s tím jde ruku v ruce cena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...