Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Schéma zapojení klímy Peugeot 406 1.8 v16 r.v.2002


ftibor

Recommended Posts

Nehnevajte sa ale to sa mi nechce veriť, že nikdo nemá tú schému čo scháňam alebo sa mýlim? Do servisu sa mi nechce lebo mi vymenia aj to čo mám dobré a nechajú mi to aj zaplatiť a pritom nemôže byť velká chyba aspoň podla mňa ale bez schémy zapojenia klímy vela neviem zistiť lebo neviem odkial kam idú vodiče a vypadá to tak, že u rôznych typov vozidiel a odlišným rokom výroby vrámci peugeot zapojenia klímy len z časti zhodujú.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fakt mam len to, co som ti poslal..., je pravda, ze sa lisia aj cislami vodicov u takmer rovnakych aut, no funkcne jednotky by mali zhruba sediet, pomeraj vsetky, hadam narazis na vadnu, prip. vymen panel kurenia , kde sa klima zapina, ci ten nie je vadny, bez schemy asi len takto, vylucovacou metodou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera som zmeral aj termistor ( čidlo pri výparníku ) nameral som 5V na vodiči 8052 pri rozpojenom konektore (nepripojený termistor). Si myslím že je tam nejaký termistor. Som meral aj dve reostaty pri ventilátoru chladiča ( prišróbované krížovým šrôbom každý jeden, sú pod sebou a majú odpor cca. 2 ohm ). Ako môžem vybrať BSI? Ja som už chcel vybrať, sa to hýbe ale nevidím, že čo to drží. Inač tlak chladiva je lebo som to dal naplniť. Keď privediem 12V na kompressor priamo tak klíma fúka studený vzduch a pri komressore výstupná hadica je teplá takže tam musí byť chladivo. Bez schémy to je ťažké najsť závadu. Ináč ventilátor chladiča sa nezapne, keď zapnem klímu.

[upravil dne 28/7/06 ftibor]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...