Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

sviecky


jedai

Recommended Posts

Původně zaslal: jedai

tak mi to davali podla katalogu, predtym som tam mal super4 od Bosch a teraz tam mam tiez Bosch Super ale zasa som mal uhlikove kabvle a na tych svieckach som najazdil asi 35 000 Km asi ich budem musiet vymenit ci ako???

Zivotnost sviecok je podla typu rozna, mne predajca pri vyrobcovi NGK tvrdil takych 30tkm, v praxi som najazdil 23t-24tkm a uz zacali obcas skubat motorom. Po vymene OK. Kable su tiez dolezite, ak su uz stare, mozu sposobovat podobne problemy, ako stare sviecky.

A aky nepravidelny chod to ma - kolisu otacky, alebo je taky nekludny? Moze to byt vela veci... Od stareho oleja, cez zapalovanie az po palivovy filter. A aky motor mas?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam 1,6 karburator a kable uz boli stare uhlikove tie som vymenil ale skube to stale proste to ide hladko cez zimu, sice som to vzdy nastartoval az na niekolky raz ale ked to chytlo tak to slo jak hodinky, akonahle sa oteplilo tak to skube jako blazen musim tam mat zvysene otacky aby mi to pri neutrale nezdochynalo na stalej rychlosti sa neda jazdit ide to asi tak akoby si mal zaradenu dvojku a tukal do plinoveho pedala skus a uvidis ta rozhadze v tom aute

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja karburatorom moc nerozumiem (teda, viem, na co to je ;), ale do hlbky ich az tak nepoznam). Kedze to skubanie suvisi s teplotou, tak tam bude pravdepodobne zly pomer vzduch-benzin v zmesi. Hovoris, ze v zime je to ok - vzduch je studeny, teda viac kyslika v jednotke objemu, ako teply vzduch. Takze vtedy je pomer zmesi ok. Pri vacsej teplote vonku je vzduchu menej (v jednotke objemu), ale benzinu rovnako, takze to bude asi prechlastane, nie? Vela benzinu a dusi sa to, preto to moze skubat. Mozno je vadny nejaky sytic na tom karburatore, alebo take nieco, co stale obohacuje zmes... To je len moja teoria na zaklade informacii, ktore si mi napisal. Ci to tak naozaj je, neviem...:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...