Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

umrela mi baterka......


xVlasta

Recommended Posts

Zdravim vsechny,

potreboval by jsem poradit jaky typ autobaterky je vhodny pro Peugeot 405 1.6 GLXi, puvodni mela (ma) 45 Amh, coz se mi zda dost malo..... Ted uz mne nedrzi a po trech dnech stani je uplne vyzdimana.... ( a to nemam alarm).

Podle puvodniho majitele ma byt cca 5 let stara .....:D (uz ma neco za sebou)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To záleží taky na tom kolik tam máš místa. Čim máš silnější baterku tim je větší. Mam tam taky 45Ah VARTU a jsem s ní maximálně spokojenej. Jinak tomu autu by to mělo bejt docela jedno. Dává pořád stejně 12V jde jen o kapacitu. Ale opravte mě jestli se mýlim!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedavno jsem totalne vycerpal baterku, protoze jsem ji mela malo nabitou a asi 10 dni jsem nejezdil. Alam mi ji vycucnul mrcha. Tak jsem se zacal zajimat o to jaky tam vlastne mam typ a ktereho vyrobce zvolit a tak . V akume mi poradili ze je to dneska temer jedno, nicmene na toho mojeho 18TD by tam mela 74 Ah se startovacim proudem 680A a ja tam ma 62 sice s 30% startovacim proudem navic ale je to jen 600A + tech slibovanejch 30%. Rekl bych ze oni vedej co se tam tak hodi a docela bych veril ze vyrobce ani dneska neni moc dulezitej. Pokud teda nenu treba neco z teleshopingu. Doporucil bych ti zajet nekam kde prodavaj baterië a oni ti poradej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 měsíců později...

Tak se mě taky zima zeptala jestli mám dobrou baterii a bohužel jsem zjistil že baterie je KO, když jsem v sobotu startoval přes kabely. Od původního majitele jsem tam měl 55 Ah, na 1.9D mi to připadá trochu slabý, ale kolega v práci má Hondu CRV a má na 2.0 45Ah, je to taková malá Yuasa, menší než běžná baterie. Tak jsem se divil že mu to všechno utáhne. Nicméně teď půjdu koupit novou a nejspíš koupím Akumu 60 Ah (510A). Našel jsem na inetu cenu kolem 1500,-.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem se docela podivil. Mám v autě vartu 45A a bez problémů otočím v zimě na poprvé, můj známej má escorta 1,6i 89rv tak jsem mu jí půjčil aby si dojel do sevice a ta baterka mu neotočila startérem. Koukali jsme na to oba jak dvě lamy a špekulovali čím to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...