Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307 - auto roku?


mateone

Recommended Posts

Zhruba pred rokom som kupil P 307 1,6 16V. V priebehu tohoto casu stale doladujem nedostatky. Zacalo to rezonanciou vyfuku pri otackach 2500 (vadny stredny silenblok vyfuku) potom hlukom zadnych zamkov sedakov (staci ich olepit izolacnou paskou) a momentalne mi vrzgaju plasty vo dverach. No neviem ale zda sa mi za to auto ma prilis vela nedotiahnutych veci, na to za ziskalo titul auto roka, ktore je este treba doladit. Mal som uz nie jedno auto a hoci vsetky boli uz jazdene taketo problemy s nimi neboli. Hoci to nie su velke veci krase auta to nepridava a reklamu ze P 307 je velmi tiche auto uz tiez neberem vazne. A to nevravim ze Peugeot ma velmi sklamal a pri kupe dalsieho auta to uz iste nebude Peugeot. Ak mate este niekto podobne problemy napiste, aspon budem vediet ze nie som sam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohol by si viac popisat tu rezonanciu vyfuku? Mne nieco akoby tiez rezonovalo pri zrychlovani od motora okolo 2000 otacok. Mozno je to to iste. V servise povedali, ze to to v poriadku, tak neviem. Pritom som sa s nimi previezol na inej 307 s rovnakym motorom a tam to bolo OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne to rezonovalo kedsi dal nohu z plynu a nechal si zaradenu rychlost...ako padali otacky tak pri 2500 az 2600 to zarezonovalo. Pri rozbiehani si to necitil. Jednoducho to vyskusas tak ze das vyfuk dolu zo silenbloku a skusis sa previest. Myslim ze je upevneni na dvoch silenblokoch tak skus oba postupne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...