Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Váš první sraz Peugeot clubu


radim.1008

Recommended Posts

Tak já se o Clubu dověděl asi 14 dní po konání posledního srazu v Ochozi od dobrého kamaráda který na VUT měl spolužáka Jirky Wolfika. Takže si myslím, že můj první velký sraz byl Šebetov. Spal jsem v autě a měl jsem sebou asi 70 cm plyšovýho slona nebo krtka?:myslim Jo a jel jsem orientak s Radkem Hurvajzem... :)

No nic du se podívat do sekce uskutečněných srazů.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na svůj první sraz tady u PC se teprve připravuji. Sice Kokořín by nebyl tak z ruky ale mám už nějaký program naplánovaný dlouho dopředu. Takže asi vyčkám až bude poblíž nějaký ten menší abych se mohl zapojit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já na klubu byla už delší čas.., ale moje 605ka dojela tak max 20km a zdechla, takže po koupi novýho hned první sraz:

43. 15.5.2015.... zlatíčka Miník a Péťa v Liberci..
Vzala sem si rači na pomoc kámošku... Kromě dvou organizátorů (skvělý přivítání..!!!! :D:potlesk) sem zjistila jak vypadá Scratch, Pe.Tr, Schreek, Hurvajz, ChouLu a Elton :) vyděšená, jak sou všichni v pohodě a chtěj se se mnou bavit (přičemž já se potřebovala rozkoukat), překvapená, že mi někdo na půl hodiny pučí auto... :o zdecimovaná z "luxusní" chatky (opravila sem co šlo :) ) a překvapená z diktatury kempu (přes oběd netočíme pivo) sem se ale s radostí vydala na další a další a nevynechala zatím ani jeden :) 

Kámoška se mi na podzim odstěhovala do Švédska a tak sem vyrazila sama.. Nejdřív na grilmasters pak na skok na vánoční a pak za Radimem na klouzání... Čímž chci říct, že souhlasím s MilanemF1, že začít menším srazem je pro nováčka asi lepší.., tam se to i u mě hodně zlomilo.. :) 

Líbí se mi celý sraz..., hry (i když sem schválně lempl), orienťáky.., zábava (tombola, sanitka, policajti....) a chybí mi určitě: vstaň a řekni nám něco o sobě... :D:D:D i když na velkých srazech by to asi bylo na dlouho.. ;) a hodně lidí to nesnáší.., ale je u toho dycky sranda... :)  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...