Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Váš první sraz Peugeot clubu


radim.1008

Recommended Posts

Vážení členové a uživatelé,

po dnešním odpoledním, lehce nostalgickém, vzpomínaní na mém profilu na Fb bych rád věděl, jaký byl Váš první sraz, na kterém jste byli. Klidně připište i rok, když si vzpomenete. To se týká hlavně těch, co už mají tady přiděleno inventární číslo. :D Rád bych se třeba i dozvěděl, co Vás na srazech bavilo a teď Vám to případně chybí. 

Díky za zpětnou reakci. :papa

Zrovna napíši i svůj první sraz. Bylo to léta páně 23.4.2012 na Milanově sraze v Přerově nad Labem. Sraz se myslím jmenoval Návrat do starých časů. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážený člene vedení :D 

Můj první sraz byl 23.-25.8.2013 v Kněžnici u Jíčína. Sraz byl suprový, ale nejdřív napíšu mé první dojmy.. "Bože, co tady budu dělat mezi samýma debilama ve stejných tričkách!!" No a dnes?? Nemůžu se dočkat jakéhokoliv dalšího srazu :super

Na prvním srazu se člověk vždycky setkává s novými lidmi a já na ty další srazy jezdím hlavně kvůli těm lidem, kteří jsou převážně stále stejní :mrk :papa 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj uplně první sraz byla Vysočina, kde jsem tenkrát poznal Béďu a Pe.Tra, pak další Vysočina, kde jsem stihl potkat Pepita, Veverku a Romana Baziho (asi i další ale nepamatuji si..). A poté už se blížila zima a já s Romanem Bazim vyrazil na první celorepublikovej a to byl Vánoční na Mělníku v Ludmile a to se psal rok 2012 :) 

Krásná historie :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj první sraz byl ten dvanáctý :DČervený Kostelec 9. až 11. září 2005. Tenkrát si mě někde našel Medvěd a oslovil, jestli bych mu jako místní nepomohl s organizací. Místo měl už vytipované a měl neuvěřitelné štěstí, že jsem šel zrovna kolem :D Jsem totiž dobrý kamarád s provozovatelem kempu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já čerstvě sedlal 306tku (od února 2010). Měl jsem chuť se sdružovat a první sraz, který přicházel v úvahu byla Seč u Chrudimě v květnu 2010. Spal jsem v chatce, ráno pěkná zima, odpoledne přeháňky a bylo to na svetr. :D Tohle si asi nejvíce z toho pamatuji. 

Jelikož jsem byl novic a jsem - světe div se - introvert, skoro vůbec jsem se do kolektivu nezačlenil, ač na foru jsem rychle sbíral příspěvky. Bavil jsem se tam hlavně s dvojicí od Kolína, které jsem poté už nikdy neviděl. :D Orienťák dopadl katastroficky. :D 

V podstatě jsem se moc nebavil, ale s řadou klubáků jsem se tam poznal. Jen s nikým nijak zvlášť. Přes takovéto rozporuplné a smíšené pocity jsem v září zavítal do Lednice. Po předchozí zkušenosti jsem nepřijel v pátek (stejně se večer jenom chlastá :D ), dorazili jsme v sobotu ráno. Tam už to bylo o něčem jiným, řada lidí mě poznala a už jsem si dobře pokecal v kolektivu. 

Z mého pohledu je pro první sraz vhodný jednodenní s menším kolektivem, líp se člověk začlení. Já rovnou zavítal na velký a i přes smíšené pocity jsem jel na druhý víkendový. A jak to bylo dál, to už tu mnozí vědí. :D 

Sakra, už tu straším sedm let ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me poprve bylo v praze na dzbane tusim ze to jeste za vlady Masinky, pozvani prislo myslim od Medveda.

Tam jsem poznal Medveda, Masinku, Johna, Bohouse, DjBooma, atd. Libil se mi tam slalom a pohodova pratelska atmosfera. Uz si nepamatuju jak se jmenovala rodina s modrou 605. A pak uz jsme vyrazili v roce 2005 do Cerveneho Kostelce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

33. sraz, Kokořín, květen 2011 (ale musel jsem si to dohledat v archivu "Již uskutečněných srazů") - bydleli jsme tenkrát v chatce s jedním starším párem z Polska a s motorkářem Páťou ;)

Tenkrát byl super orienťák a taky se dělaly sprinty na letišti :super Pak už se to se mnou vezlo... :aut

... no a za měsíc mě tedy čeká návrat na "tenkrát tam poprvé" :D

Upraveno uživatelem Veverka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...