Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

JBL Repro P508 jiz neplatne


bure

Recommended Posts

To teda nevím zda to vylepšíš. Jinak ty JBL mají impedanci 2 ohmy místo 4 ohmy. Obávám se, že k velkému zlepšení nedojde. Je to konstruované na zesilovač a subwoofer. Nevím jak to bude hrát s původními výškáči, které nejsou nic moc. Asi tam nebudou moc výšky. Když chceš vylepšovat tak určitě s úplně jinými repro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mozna bude stacit v prvni fazi ty standardni repro jen "vyrezat" z tech nesmyslnych plastovych "misek" a bude po "problemu" ... az to rozeberu uvidim :)

Se zesikem a rourou problem nemam, ale jestli napriklad do toho prostoru v prednich dverich jde v zasade dat libovolny 165mm reprak s hloubkou kolem 65mm

a ja nebudu muset bastlit, tak tam klidne tohle ? :)

https://www.ahifi.cz/reproduktory-jbl-cs760c.html#tab-description

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty standardní repro mají zezadu takové sítěné misky, které slouží jako ochrana proti vlhkosti. Jiná clona proti stékající vodě tam není. Montážní hloubka repro je cca 40 mm. Musí se použít podložky. Dal jsem dopředu tyto repro http://www.autoradiahifi.cz/reproduktory-crunch-dsx62c-p-1770.html a pod ně dal 8 mm MDF podložky. Zvuk je lepší, hlavně výšky. Na jaře se ještě chystám dát ty samé dozadu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"zkoumal" jsem rozdil mezi origo jbl, a tim sdandardem co mam v aute a pri tomto mem subjektivnim srovnavacim testu me ucho nevnimalo u vyskovych tonu tak dramaticky rozdil v kvalite jako u tech nizkych.

od te demontaze tech misek jsem si sliboval zvetseni ozvucnice membrany coz ma na hluboke tony vliv zasadni rekl bych :)

kazdopadne diky za info, hned mam z ceho vybirat ! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • bure changed the title to JBL Repro P508 jiz neplatne
  • MJSytic locked this téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...