Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Palivový filrt


Karel112

Recommended Posts

Čau chlapi , stala se mi menší nepříjemnost , mám Peugeot 206 r.v 1999 , 1.1 benzin myslím 44kw , minul jsem omylem benzinku a došel mi benzin a chciplo , tak po nějaké době v zoufalství a spěchu jsem mrkl do kufru a tam kanistr a v něm cca 1,5-2L kapaliny do ostřikovačů do -30 stupňů . tak jsem to tam nalil a dojel na to cca 2km max. A chciplo před místem kam jsem chtěl dojet . po práci jsem skočil na benzínu a natankoval do kanistru 5L benzinu a neslo nastartovat , ani když jsem to dal s kamosem za lano . Da se s tim něco udělat ? Díky za pomoc . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vytáhnout palivovou rampu i se vstřikama a vyčistit od té vody co jsi tam nalil. Pak pustit do čerpadla v nádrži 12v a vytáhnout zbytek co je v nádrži. Složit, natankovat čistý benzín a možná aplikovat velfobin do nádrže nebo aspoň líh.

 Kapalina do ostřikovačů do -30 je totiž ředěná vodou víc jak z poloviny. Na to ti to nepojede. To že jsi to chrstnul do nádrže způsobilo, že čerpadlo dokázalo zvýšit tlak v palivové rampě a ty jsi ty dva km jel na zbytky benzínu co byly v railu. Pak už se to zředilo vodou a chcíplo. To jsou nápady tohleto!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo stane se.. Jak píše vyčerpat dát tam trochu ethanolu (zbavíš se tím zbytku vody, jelikož kdybys tam dal jen benzín tak voda pujde ke dnu) a benzínu (pak budeš muset vyměnit pal. filtr jelikož ho to zasere) Ještě že já mám v autě pár litrů slivovice, na to by mi to jelo :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...