Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Škvíra mezi nárazníkem a těsněním víka kufru po opravě


armin.kvasnicka

Recommended Posts

V prosinci 2016 jsem si koupil nový Peugeot 508 sedan. Po 3 týdnech mě potkala nehoda. Zezadu do mě narazilo jiné vozidlo. Odnesl to nárazník a víko kufru. Foto z nehody č. 1.

Oprava v servise trvala 3 týdny. Vyměnili zadní nárazník a plastový spodní díl víku kufru. Nezdá se mi ale, že je to v pořádku. Myslím, že je to nějak špatně spasované. Mezi dílem nárazníku a gumovým těsněním je škvíra široká cca 2 centimetry. Autoservis mi tvrdí,

že to tak to má být. Už si nevzpomínám, jestli tak velká škvíra tam byla před nehodou. V autosalonu neměli žádnou 508 k prohlédnutí.

Mohl by někdo z vás majitelů sedanu 508 (po faceliftingu) zjistit, jakou škvíru má jeho vůz?

Foto po opravě č. 2 ,3 a 4.

Foto1.jpg

Foto2.jpg

Foto3.jpg

Foto4.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Raději bych měl jistotu potvrzenou od někoho se stejným modelem. Díky tomuto fóru jsem např. zjistit, že všechny vozy 508 mají malou díru v karosérii nad pravým předním kolem. Touto dírou stříká bláto do prostoru motoru. Stačila lepící páska a je po problému. To bych nikdy neřekl, že to automobilka takto podělá.

Proto raději chci vědět, jestli takovou škvíru u nárazníku mají všechny 508 sedany nebo jen já po opravě.

 

Upraveno uživatelem armin.kvasnicka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak potkáš někde někoho s 508 na parkále a poprosiš jestli se mužeš podívat, že ti v servise tvrdí že je to OK, pokecaš s ním o autě a bude to. Asi nejjednodušší. Nebo pohledej v sekci 508 jestli je tu na foru někdo z Brna a sejdi se s ním, třeba někdo bude ochotný

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z tý fotky to není moc zřejmý, ale připadá mi to, že je buďto celej kufr vraženej do auta, což nikdo neřešil a naroubovali na to jen novej nárazník, nebo je ten nárazník totálně blbě spasovanej, ale takhle to snad ani spasovat nejde :myslim, takže to spíš vidím na tu první variantu. Mám 508 sedan, ovšem před faceliftem, zejtra se schválně mrknu a kdyžtak sem hodím fotku. Pochybuju, že po faceliftu by  tam konstruktéři vymysleli tuhle fuku :o.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, opravovali to v Autopalace. Reklamace opravy dopadla vpořádku. Přejímací technik pan Krupica říkal, že 508 moc nedělají. Museli si prý někde od konkurentů půjčit 508 a podívat se, v čem je problém. Prý dle  postupů nebylo zřejmé, jak nastavit jakýsi úhel na plastovém díle. Nyní je to již OK a já jsem spokojen. Takhle to dopadlo:

Ano, byl to pech. Ale mělo to jedno pozitivum. Již před havárií jsem uvažoval o debadgingu, ale nevím jestli bych na to měl odvahu. Při opravě jsem se v servisu domluvil, aby mi na nárazník a víko kufru nelepili znaky. Ty mi předali při dokončení opravy, takže si je tam mohu kdykoliv nalepit. Teď se rozmýšlím, zda to tak ponechat a nebo jestli je tam nalepit. Co myslíte?

Po reklamaci opravy.jpg

Debadge.jpg

Upraveno uživatelem armin.kvasnicka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...