Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ukazovatel rychlosti


huno74

Recommended Posts

Přesně to jsem viděl na youtube, tak jsem to zkoušel, dokonce dvěma vidličkami, aby to bylo symetrické, ale trochu jsem dostal strach z té síly. Ještě mě napadlo to nahřát horkovzdušnou pisotlí, ale tu nemám a nevím kde si ji půjčit.

Zítra jedu na dovolenou, ale protože mám tyto budíky navíc, tak to asi začnu zkoušet. Mám 4 pokusy :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro zájemce:

našel jsem si čas a fén na vlasy a zkusil sundat rafičky. Rafičky se mi podařily sundat (zničil jsem asi jenom jednu, a to tak, že ta černá krytka uprostřed se viklá, ale to půjde slepit).

Mám upřesnění pro kolegu Havlíčka, je to tam naletované. To je trochu komplikace :-(. Dojde i na letování plošňáku s SMD součástkami. Viz fotky.

Na jedné fotce je vidět co jsem použil (vidličky tam nejsou, ty jsem už hodil mezi příbory :-) ): šroubovák Torx 10, ubrousky proti poškrábání a fén.

Na druhém obrázku jsem vyznačil, kde jsou ty čtyři strojky přiletované (měly to být kruhy, ale alespoň je vidět jak se třesou ruce mě :-) )

Cele.JPG

Deska.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokračování. Vrátit ručky na původní místo není zase až tak veliký problém. Než je oddělám, tak si udělám čárku na dolním dorazu tak, aby byla zakrytá čelním panelem. Když rafičky nasazuji mírně ji nejdříve nastrčím, sjedu se strojkem na spodní doraz, rafičku nastavím na čárku a stisknu. Sice to není úplně přesné, ale jaksi to funguje. Problém při skládání nastal úplně jinde :-( . Začaly vynechávat displeje. Jsou totiž spojené s deskou (DPS) takovým tím nablblým gumo-uhlíkovým kontaktem. Na obrázku DPS dole ta řada kontaktíků. Jak jsem oddělal DPS od desky s budíkama, tak se tam dostal sajrajt. Abych to vyčistil, tak jsem vzal líh a bohužel se špínou jsem tu černou vodivou barvu z těch kontaktů setřel. A už se dipleje nikdy nerozsvítily správně. Takže z nových bílých budíků z vrakáče jsem vytáhl strojek na rychlost a hodil ho do starých budíků (na obrázku). Tam displej zatím jede. Ještě musím vyzkoušet rychloměr. Kruci, a já se tak těšil na "závodní" budíky :-). Doufám, že bude fungovat alespoň ta rychlost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...