Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Berlingo/Partner 1.6 HDI kupa po 2010


spigy11

Recommended Posts

Zdravim, 

Chcem kupit vacsie rodinne auticko kde dam 3 sedacky dozadu, celkom sa mi pozdava Berlingo/Partner 1.6.HDI, co som cital 8Ventilova verzia by mala byt podstatne lepsia ako 16V, a tie slabsie verzie ako 55kW, a 68kW by nemali mat do 2012 ani DPF, zhruba do 100.000 by som chcel kupit. Viete mi povedat ake problemy maju Hdi, resp. na co si dat pozor ?

 

 

Vdaka

 

 

Martin

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkus tady hledat, o motorech 1.6 HDi už asi nikdo nenapíše nic nového, je tu beztak všechno :P

jinak můžu auto pro rodinu doporučit--hodně místa, velký kufr,s uvedeným motorem nízké provoz. náklady :super, na druhé straně je to překopaná dodávka, luxus rodinných aut v cenové relaci 700 tisíc Kč nečekej, 75 koní motor neber, je to málo, naopak ber jen 3 SAMOSTATNA sedadla v druhé řadě--výborná konfigurovatelnost...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoj. Tak já konkrétně mám těch 55kW a aktuálně najeto přes 170tis.km. Co se týče motoru, tak na něm jsem krom jedné drobné opravy nemusel dělat zhola nic. Není to rozhodně trhač asfaltu jak už psal ozzy, ale dálničních 130 to normálka udrží a pokud je motor dobře zajetý tak klidně i víc - což doufám, že je i můj případ, jezdím s autem od cca 30tis.km, tedy motor byl v podstatě nový. Výhoda 55kW je, že motor je bez FAPU, dvouhmoty a plní EU4. Samozřejmě jsem nešetřil na běžném servisu, tzn.že výměny oleje a filtrů jsem dělal průměrně po max.13tis.km, a to včetně všech filtrů. Samozřejmost je klidná jízda při studeném motoru a naopak klidná jízda po nějakém kalupu někde po dálnici.

To ostatní je už prostě dodávka, která je vidět na interiéru a celkové kvalitě zpracování. Mě už to chrastí jak stará almara, ale docela bych věřil tomu, že mladší ročníky na tom budou lépe - mám 2009. Co třeba musím vyzdvihnout jsou sedadla. Po letech užívání není na nich znát žádné opotřebení a ošoupání. Na druhou stranu madla dveří vypadala už při 70tis.km dost tragicky.

Hele v odkazu najdeš asi vše podstatné. Když pak klikneš sem: http://www.spotreby.cz/peugeot-partner-tepee-1-6-hdi-55-kw-75-hp-a6706/ najdeš tam komplet servis, kilometry, veškerou spotřebu . . .

Zdar Honza

 

Upraveno uživatelem Honza z Nera
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele ještě jsem našel toto. Je to už tedy opravdu historie, ale alespoň je tam vidět jak se dá cestovat na dovolenou. Ale jak jsem psal je to už plno let. Na druhou stranu i když jsem několikrát uvažoval o prodeji, tak ani jednou jsem to nedotáhl do konce. Myslím, že jsem v podstatě udělal dobře.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...