Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Partner neboli ,,boxík"


SV 24

Recommended Posts

Vím co píšu, já mám propustnost 5% a připadne mě to úplně normální, do větší propustnosti bych nešel. Ale tmavý to je, to máš pravdu. A i na sklech mám štítky s propustností 5% , o zatmaveni tam není ani zmínka. Proto pořád píšu propustnost a ne zatmaveni. Je mě jasný že když mám propustnost 5% tak mám zatmaveni 95%, trochu počítat toho, si myslím :D  a já vzadu neměl zatmaveni žádný, proto píšu těch 95%, třeba u 406 jsem měl právě ty zelený skla, kde bylo zatmaveni 20 nebo 30% tak aby to odpovídalo předpisům.

Upraveno uživatelem Šalda
Skla
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já dával folie a mám 15% propustnost, z venku je to černý že není dovnitř vidět, ven je vidět dobře. Před montáží mi ukazoval i 5% propustnost a ven z toho byli vidět taky dobře, dovnitř jsem nepoznal moc rozdíl. Folie SunTec

Odesláno z mého D6503 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, mame stejnou krabici 1.6Hdi dokonce i ve stejné barvě, jen vzadu nemame skleník ale chlaďák a na střeše vyparník od toho chlazení.

Poslední dobou nám přijde že je hrozně nízkej předek, na polní cestě kde se dřív prý jezdilo v pohodě tak ted škrtám spodkem, ale vypadá to normálně, žadný kola utopený do blatníku atd, tak jestli je to jen pocit, či co, při pohledu pod auto je tam pod motorem tak 10cm jenom, mužu tě poprosit jestli by jsi mi změřil někde na rovině světlost třeba na hraně prahu za kolem a narazník před kolem?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsme tady probíraly to polepení folií. Tak se mi do ruky dostal ceník folií od  dobré firmy . A metr čtverečný tam u obyčejné folie začíná na cca 242 Kč lepší tzv. bubble free začíná na cca 300 Kč  cena je za základní barvu tj. černá/ bílá v lesku, v matu je to o cca 120 Kč dražší barevná je také o cca 50-150 Kč dražší. K tomu je potřeba připočítat práci a pomocný materiál. A barevnou stálost uvádějí u Č/B  7 roků u barevných 5 roků.  Takže polep auta z kvalitního materiálu se cenově přibližuje celolaku navíc stejně jako lakování je i polep třeba svěřit fachmanovi aby výsledek stál za vynaložené prostředky a troufnu si napsat že snadněji se sežene špičkový lakýrník než člověk který umí špičkově s folií těch lidí tady zase tolik není přece jen je to relativně mladá technologie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...