Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Automaticke dalkove svetla


Dejved

Recommended Posts

Ahoj,

prosim mam meneno predni okno uz od predchazajeciho majitele a tam kde je senzor je nalepena pruhledna kulata nalepka , jakoby chranila sklo v dane casti pred senzorem. Stava se mi ze casto,ze oslunuji ostatni auta a tak bych rad vedel jeslti nahodou to nemam sundat.

 

Diky za info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty máš tu nálepku docela vysoko , ta kamera je až ve spodním levém rohu (ve směru jízdy) té černé folie . Vypadá to , že když někdo měnil okno , tak objednal špatnou verzi (bez průhledu na kameru) . Takhle to asi fungovat nebude :bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamera na dálková světla je úplně mimo sklo. Tam, kde máš tu kulatou nálepku je uchycené zrcátko. Když se podíváš pořádně na tu mou fotku, tak uvidíš, že kamera vystupuje zazadu krytů senzorů. Musíš to vyfotit víc zepředu. Takhle shora je vidět max senzor deště/světla :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal som to isté, rakúsku nálepku. Ani v servise nezistili prečo mi nefunguje prepínanie svetiel. Až keď som si auto sám umýval tak som si to všimol a dal ju preč. Odvtedy funguje.

K tej okrúhlej nálepke - nie je to kus fólie čo je vo výbave auta na zalepenie dierky po náraze kamienka, aby sa tam nedostala špina kým to dáš zaliať?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

To zakrytie kamery je jedna vec, mňa by ale skôr zaujímalo, akého k****a napadlo umiestniť tlačidlo aktivácie automatických diaľkových svetiel do stredového tunela, totálne mimo zorné pole na miesto, kam treba otočiť hlavu, aby som to tlačidlo našiel???? :bacha Ak si ich aj aktivujem a nastane situácia, že ich musím vypnúť ručne páčkou tak páčkou sa aktivuje zase iba trvalý režim diaľkových, toto je jednoducho mimo moj rozsah myslenia :myslim A navyše je tlačidlo na konci ľavej páčky nevyužité :roll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to prakticky moc nepoužívam, lebo

1. stretávačky svietia fajn, dostatočne do diaľky

2. je efektné to mať zapnuté ale má to zopár nedostatkov - jednak pokiaľ nieje cesta rovná, ale sú tam výškové rozdiely, tak oproti idúcim autám často svietim do očí, pritom ich svetlá nieje ešte vidieť, sú schované za horizontom a potom prudké zákruty - z pravidla vždy keď mám tie diaľkové aktívne, tak stretnem auto v ostrej zákrute, kde ten systém nezareaguje vôbec a auto oproti pekne ožiarim, komu to je jedno, tak prosím, ale ja sa snažím jazdiť ohľaduplne k ostatným.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, systém je samozřejmě limitovanej a člověk by měl vědět, jak funguje. Osobně to na velmi členitých silnicích (hodně zatáček, kopce) nepoužívám a přepínám manuálně. Ovšem je-li terén málo členitý (málo zatáček, víceméně rovina), zapínám. Je to pohodlné a za těchto podmínek to funguje dobře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Ahoj , tuhle funkci využívám a připadá mi to že pokud mám světla na "auto" funguje to hůř než když manuálně přepnu na potkávačky. Při manuálu mi připadá senzor citlivější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...