Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

H7 Led


jirizdansky

Recommended Posts

Z mé vlastní zkušenosti, čajna RL cca za kilo a technickou prošlo. Je to jen o osobní statečnosti. Jiná věc je, nedejbůh tragický příběh na cestě, třeba kvůli osvětlení, ovšem poměr cena/výkon musí každý sám za sebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

RL = Runnig Light = denní svícení. Koupil jsem za kilo tohleto, made in China, přes STK to prošlo duben 2016. Nikoho žádná homologace nezajímala. Z toho usuzuji, že když ty nehomologovaný LED žárovky budou aspoň svítit tak, aby to na přístroji, co kontroluje výšku světel ukazovalo správný údaj, asi těžko ti budou měřit svítivost, natož aby ti ty lampy kontrolovali a vytahovali z nich žárovky.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, hezký, gratuluju že přišlo (viz níže), ale místo obrázků prodejce bychom ocenili vlastní foto, jestli to v reálu vypadá stejně, info co je to zač, co to stálo, že je na tom DPH (limit je 22€ - mám objednáno za $22.80, čili těsně pod, a zdálo se mi to drahý, ale ve žlutejch H3 jsem nic rozumně nenašel, bílý H7 mám za $14.24 ...), a hlavně jak to svítí v porovnání s originálem - chápu, že na to poslední asi nebudeš moct odpovědět do jara, ale to je to, nač tu všichni nejvíc čekají :-)

jinak mně by dneska měly přijít výše zmíněné H3, tak jsem zvědav, jestli se pošta trefí zrovna když půjde ženská do města, a jak jsem tady nedávno na poštu nadával, tak tenhle balík odešel z Číny 4.1., a ty H7 už 27.12. a zatím ani nemaj přidělený český číslo, super ... a to bych už to potřeboval celkem urgentně, páč mi zrovna chcípla žárovka potkávačka u spolujezdce, kam mi přes pojistky nejde zalomit ruka, přece se s tím nebudu teďkon s*át, když půjdou celý světla jen jak budu mít ty LEDky - teda pokud budou použitelný a nebudou svítit pánubohu do oken, samozřejmě ... kašlu na homologaci, podstatný není lejstro ale abych viděl a nikoho nepřejel, ovšem na druhou stranu nebudu se na silnici chovat jak <|> a oslňovat ostatní; proto taky půjdou do novejch nepoškrábanejch světel, aby se to netříštilo na tom blbým plastu (království za koně, totiž za klasický tvrdosklo, co se nemusí furt měnit nebo leštit ...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Objednávám na AE každý týden, teď aktuálně jsem v očekávání 14 balíčků. Neřekl bych, že je problém v České poště, ale v přepravě mezi Čínou a ČR. Včera došel např. balíček z 4.1., ale stále ještě čekám na jeden z 30.11. ;) A věřím, že dojde. Problém byl v listopadu (11.11.), to se opravdu táhlo a bylo občas i napínavé. Přesto nevidím problém v České poště, když ty balíčky byly někde na cestě. Doručení do ruky, schránky a pod. - to je další příběh, ten systém České pošty je opravdu strašný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...