Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

problém s aktualizacemi windows 8.1


brixtr

Recommended Posts

mohl by někdo prosím poradit kde hledat ještě problém ohledně aktualizací windows? vyzkoušel jsem snad už všechno co jsem na netu našel i nenašel a stejně se mi aktualizace nechtějí stahovat. na stánkách microsoftu sem stáhl i nějaký program na řešení potíží a vyhodilo mi to chyby viz obrázky, ale stejně když dám vyhledat aktualizace tak ne a ne něco najít. jedná se o windows 8.1 64b

nesetkal se s tím někdo? 

16111206_10207712474041476_1788796168_n.png

16111824_10207712495842021_674600087_n.png

16118656_10207712528282832_1346642907_n.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest minimaxa

Mel jsem uplne stejny problem. Behem tydne az dvou tydnu se to samo! rozebehlo. Radim tedy, nechat byt a pockat. Samozrejme nechat nastavene automaticke aktualizace ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takže jsem psal jak na podporu asus tak i microsoft a udajně je problém se systémem windows 8.1 core který používam takže se jde hledat něco jineho a čístá instalace :( tomu jsem se chtěl vyhnout. no bohužel no snad už to pak poběží normálně

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlez do BIOSu a u nastavení HDD zakaž funkci S.M.A.R.T. SSD disky s OS W7 a 8 s tím mají problém. U mě to začalo stejně a postupně to dospělo až k úplnému kolapsu OS. U W10 už tento problém není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mě celkem udivuje, ale vyloučené to není (mimochodem, co je to za NTB typ, verze) třeba něco najdu. Jinak problém vyřeší klasický SATA HDD. Bohužel se to asi neobejde bez čisté instalace OS, ale dokud to jde, ulož si alespoň profil někam na flešku nebo ext. HDD. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně to je asus x751md

windows 8.1 core 64b.. no zalohu už mám pro jistotu si jí dělam jednou týdně na externí disk

bohužel můj bios má velice omezené možnosti a to je nejnovější pro můj notebook 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já přes to šel ale nějak nechtějí spolupracovat :( pravě tady na to mám vlákno.. při používání mi černě problikává obrazovka, asus podpora mi řekly at necham win 8.1 že to moje na desitky není stavěny( sice krapet hovadina ale ok)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi příjde také jako nesmysl, ale třeba k tomuto doporučení mají nějaký důvod - těžko říct. Faktem je, že W10 bez problémů běží na daleko starších mašinách. Vzhledem ke stavu, do kterého ses dostal bych to asi risknul a přešel na W10. Ztratit už moc nemůžeš a patrně to vyjde levněji než nový HDD. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už ses dopracoval až sem, tak bych napřed opravdu zkusil upd. Může to tzv. krachnout, ale na druhé straně pokud se povede, tak Ti zůstane nastavení i data. Čistou instalaci můžeš udělat kdykoli. Je to jen o času, který u toho strávíš.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jak se to vezme. Z hlediska samotné instalace zcela určitě ta čistá je rychlejší. Otázka je, kolik času pak strávíš se samotným nastavením prostředí, obnovou dat, instalací programů, které Ti tam už běží a při upd je W10 akceptují atd. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono při nejhorším kdyby se to nepovedlo tak mám ssebou originál disk s systémem tak by se to prohodili kdyby se to nějak po ale snad to nebude zapotřebí 

 

tak zatím jedu na win10 v pohodě ted se stahuje aktualizace :  Kumulativní aktualizace pro Windows 10 Version 1607 pro systémy x64 (KB3213986).

tak snad to vydrží

no jelikož mam ssd disk a těch programu mam strašně malo tak by to snad tolik času zabrat nemělo no.uvidi se radši jdu rovnou do te čiste at na tom pak mužu rovnou i dělat

tak hlásím neúspěch, problikává to.. takže hodl návrat k win8,1 :( 

 

Upraveno uživatelem brixtr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...