Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Méďa


Milan+

Recommended Posts

4/12 mě a několika (předpokládám) dalším přišla SMS o tom, že se rozhodl smazat si profil.

Ten tedy smazaný není, asi to musí modi schválit, či co, ale když jsem to Medvědovi psal vyjádřil se že "kolkovanou žádost si opravdu posílat nebudu" .. A jinak poslední návštěva 5/12.

Upraveno uživatelem StibTo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci sem přímo vykopírovávat naši Facebook diskuzi samozřejmě ale v zásadě mi napsal, že usoudil, že si s lidmi, co sem chodí má čím dál tím míň co říct a tak se rozhodl, že za sebou "jedny dveře zavře". Namítl jsem, že si za to může zčásti sám, kdyby nebyl taková konzerva a bla bla .. Což mi potvrdil, že chápe. Ale na Facebooku zůstává. Jen nevím, zda se někdy přijede ještě podívat na nějaký sraz ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo no, někdo si ten Facebook založil, protože správně pochopil, že se tam leccos přesouvá (mimojiné i odtud), někdo bude do zblbnutí opakovat, jak to nemá a je rád atd. Já jsem rád, že tam jsem, protože tam je hodně klubáků a z nějakého důvodu Medvěd jakkoliv jinak "odolává" novotám tak Facebook přijal a je aktivní :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O mimibazaru naštěstí zatím pouze slýchávám ovšem Facebook je dnes již přes 10 let stará záležitost, logicky se to občas mění (ač mě to často na_sere jako třeba smajlíci) ale taky co dneska ne ... Pokud používáš tohle fórum, email, různé eshopy a podobné věci vcelku nerozumím tomu, co na Facebooku může být nepřehledné. Ale - pravda - ještě míň je pro mě pochopitelné, jakým způsobem se tam zabydlel zrovna Medvěd :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebyl jsem mezi svátky doma (v Rýmařově) když mě Medvěd kontaktoval přes FB protože na mě neměl číslo na mobil tak jsem mu volal a dal jsem mu číslo na autoelektrikáře,který mu ventilátor opravil.V pátek večer mi volal a ještě jednou mi děkoval za pomoc a při tom jsme docela dlouho pokecali.Když můžu pomůžu komukoli ať je to Medvěd,Veverka či jiné zvířátko :D:papa

Upraveno uživatelem Pepito
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...