Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zvolavacka


rado1

Recommended Posts

dnes vykonana zvolavacka..doplnili uchop,vymena kablovych zvazkov,elektricka skrinka rele..presne opisane zo zakaz. listu..dalej som dal vykonat diagnostiku..rano po starte mi auto vypisalo "engine fault repair needed" vie niekto co to presne znamena? mne povedali ze vypisalo chybu v riadiacej jednotke..bis..musia mi prehrat softver riadiacej jednotky..v ramci zaruky..kokos nove auto a prehravat softver..po tejto hlaske mi nesiel tempomat a obmadzilo vykon na 2500 otacok..uz sa mi to stalo dvakrát..ked vypnem motor a znovu nastartujem auto uz nic nehlasi a vsetko funguje akoby nic..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S Peugeotem se určitě nudit nebudeš, věř mi :D. Mám třetí auto týhle značky a vím, o čem mluvím ;). Občas něco nefunguje, najednou zase začne, nikdo neví, proč to přestalo fungovat a nikdo ani, proč to zase fungovat začalo. Takovej živej organismus :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že to taky bereš s humorem :super. Ale v souvislosti se svolávačkama mě jen tak napadlo, jestli se dá nějak zjistit (třebas podle VIN) nějakej seznam všech svolávaček na daný auto a následně to kdyžtak zkontrolovat, jestli je to udělaný nebo ne. Ptám se proto, že jsem nedávno kupoval auto 2/2012 s relativně dobře doloženou servisní historií, ale z tý nelze samozřejmě poznat, zda vše, na co byla svolávačka, opravdu proběhlo nebo ne. Tak kdyby někdo věděl ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...