Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206 SW GTi - PRODÁNO


Guest onzik88

Recommended Posts

Guest onzik88

Ahoj klubáci, nabízím k prodeji své GTIčko :-)

Do provozu 4/2003, STK do 2/2018, aktuálně najeto 145xxxKM - denně jezdím, takže kilometry nabíhají. Jsem celkově druhý majitel, první byl v Itálii.

VIN: VF32ERFNF43123239

Po koupi jsem dělal následující:
Výměna předních tlumičů a uložení (auto má podvozek Koni)
Zadní kotouče a desky Brembo
Přední stabilizátory Meyle HD
Rozvody včetně pumpy INA
Olej Total 900 plus vešekré filtry, včetně kabinového
Nová spojka LUK včetně oleje Total
Nový koncový díl výfuku
Seřízena geometrie
Nové zimní pneu Matador Sibir Snow na ALU kolech Rial
Dálniční známka pro rok 2017
K autu doložím faktury oprav od majitele z Itálie plus samozřejmě doklady od výše zmíněných, servisní knížka, 1xklíč.

Auto je ve slušném stavu, řekl bych že má interiér opravdu zachovalý, exteriér má lehkou kosmetiku jako každé jiné auto, dodatečně jsou namontovány pouze parkovací senzory

Jediný nedostatkem auta je  drnčící plech či nějaký kryt u výfuku - auto jsem tak už koupil, vliv na funkčnost to nemá a o jiných vadách nevím.

Chtěl jsem vyzkoušet GTI, dělal jsem si ho pro sebe  ale na můj vkus je to až moc tvrdé auto a taky pokukuju po turbobenzínu, což je ostatně i další důvod prodeje a bylo by fajn kdyby zůstalo v Klubu:-)

Veškeré info rád zodpovím, nejlépe na telefonu (773046114) jelikož se k netu přes den moc nedostanu kvůli práci. Cena je víceméně pevná, jelikož je v autě dost proinvestováno.

Cena: 66000,-Kč

 

DSC05277.JPG

DSC05278.JPG

DSC05279.JPG

DSC05280.JPG

DSC05281.JPG

DSC05282.JPG

DSC05283.JPG

DSC05288.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná to je jasné z toho názvu, ale já jsem to z toho nepochopil. Co tam je za motor, jak je to s výbavou, zda je funkční všechno jako klimatizace, topení, Airbagy. Nešla by fotka kufru?

Díky.

M

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to dvoulitr benzín 100kw a prodávající píše že o žádných vadách krom nějakého drnčení neví ... Bral bych to tedy jako že z výbavy je funkční vše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest onzik88

Čau kluci,

motor 2.0 16V 100Kw benzín, typ RNF. Výbava, uff, GTI prostě :-D Ne, vážně, co si vzpomenu ted z hlavy - 4x el.okna, centrál na DO, deštový senzor, světelný senzor, ABS, alcantara, palubák, servo, digiklima, bágle, snad jsem na nic nezapomel - Okna stahují, klima klimuje, topení topí...Oproti sérii jsou pouze dodělávány parkovací senzory, čistě na pípák, displej jsem nechtěl at to nehízdí vzhled, jinak nic navíc.

Fotka není není problém, nějakou konkrétní část nebo ti stačí čistě otevřený kufr z dálky? :-)  Zítra bych se k tomu mohl dostat :-)

Jinak Pan:papa(jak už mě bylo jednou upozorněno :D ) StibTo, to řekl přesně - mimo drnčení nevím o ničem co by nefungovalo jak má :-)

Veverko, jasně že rádio není origo ale pokud by byl zájem, je možnost samozřejmě vyměnit za originální(funkční) s ovládáním pod volantem...děkuju za doplnění :D

Jinak díky kluci, myslím že udělá hodně parády a jak se chytne dobrej asfalt, tak to nemá chybu a zpráská kdejakýho tuzera s Golfem :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, foto nemusíš, chtěl jsem něco do města pro manželku, tohle by asi nebylo to pravé. Ještě jednou díky. 

Jinak by jsi se divil, kolikrát jsem četl, všechno funkční a pak výsledek jiný. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest onzik88

Ok, v pohodě :-) Hele já to chápu, do města by se víc hodila ta 1.4 55Kw, tohle je holt směřovaný jinam, ale to ti je jasné... Jo, sám vím jak to chodí, ale co vím, to povím než si pak sypat popel na hlavu a když už náhodou na něco dojde, tak se dá vždycky na místě nějak domluvit pokud je oboustranný zájem :-) Tak štastnou ruku ve výběru :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
Guest onzik88

Dle PP město tak lehce přes 9, dálka klidnou jízdu cca 6,5l (tak do těch 100km/h). Kombinovaná normální ježděním aniž bych byl brzda provozu cca 7,5-8l. Je to hodně podle toho jak máš těžkou nohou, ale klasicky nejvíc spotřebu zvedá město město, jinak ty okresky plus dálnice do 130 není problém do 7,5l.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
Guest onzik88

Objevila se mi nabídka na pěknou C4ku od kamaráda kterou bych nerad propásnul, což je asi hlavní důvod jelikož jsem fanda PSA a to auto znám, proto ta rychlá úprava ceny....A druhý, spíš už vedlejší důvod je ten, že se tahle "blbá" kombinace toho benzínovýho dvoulitru v tak malým autě hůř prodává a lidi se asi bojí že to žere, a raději si koupí nějakou olítanou naftu, protože "dyť to jezdí za 5 po městě...". Následné servisní náklady třeba za výměnu railovýho čerpadla už ale nikdo neřeší :myslim  Lidi jdou holt po ceně, bohužel...chtělo by to fandu značky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest onzik88

No kluci, a právě benzinovou sedmu ( 2.0 a víc v manuálu) bych moc rád vzal, páč jsem ji měl v naftě a prodal kvůli stěhování do města, ale ta je teď mimo moje finance, bohužel... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest onzik88

Klubáci, úprava ceny na 52000,-Kč. Kdo by měl zájem, prosím volat na telefon uvedený nahoře - lepší domluva než přes PM. Díky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

To je skoda, ze musis takto znizovat cenu. Ono si to kupca najde, len treba cakat. Ludia radsej kupia podobne staru Fabiu... to je take specifikum trhu. A ten 2.0 benzin tiez nepomaha, lebo kazdy chce naftu alebo maloobjemovy benzin.

Ja predavam podobne stare auto, ale s cenou proste hybat nebudem. Auto na kupca pocka alebo si ho necham. Boli zaujemcovia s rovnakymi autami...a ja som si uvedomil, ze to moje nie je zas az take zle. Ba naopak je dost vynimocne :D

Drzim palce s predajom!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...