Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Prostor pro vysokého řidiče?


P607Olda

Recommended Posts

Asi lepší nic nepsat, než se tady handrkovat. Nemám zaměstnance změřené, vím jen, že ve dveřích se musí ohnout. Dveře mají přesně 197 cm. Prosím o zamknutí vlákna. S některými lidmi je lepší se nebavit.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

radim.1008: jj, už tam jede. Jde o to, že prodejce říkal, že v 301 je dokonce více místa. Na druhé straně, nechci nechat výsledek jen na úvaze zaměstnance, 308 je skoro o 100 t. dražší, takže předpokládám, že bude chtít dražší z aut.

Možná byste si mohli uvědomit, že když se ptám vážně, tak vaše vtipné odpovědi jsou nanic.

Pe.Tr: v poslední době máš nějaké jedovaté příspěvky, nemáš něco se žaludkem? "neuvidí na přístrojovku" - to je odpověď na otázku, zda se vejde? Proč by neviděl?

minimaxa: Jste asi nepochopili, že jde o dostatek místa na nohy, a ne na hlavu.

Zajímavé, že příspěvky "mimo mísu", tedy trolling, tady mají moderátoři (Péťa, minimaxa), člen vedení Pe.Tr. Nejsme v sekci Zábava, dotaz byl míněn vážně. Platnou odpověď jsem zatím nedostal, tzn. zda to někdo už porovnal.

Tak, moderátoři, doufám, že si za svými příspěvky stojíte a nestydíte se za ně. Takže nevyužijete svoji velkou moc a toto vlákno komplet nepromažete. Už jsem to na fóru jednou zažil, kdy moderátorovi došly argumenty, tak zapůsobil silou. Myslel jsem, že moderátor je něco jako nestranný rozhodčí, který se "hry" nezúčastňuje, ale rozhoduje. Ve chvíli, kdy se pustí sám do hry (vaše příspěvky), a hra se mu nedaří, tak ho to svádí pak rozhodnout silou, tzn. promaže to, co se mu nehodí.

Bohužel, za poslední měsíc jsem na fóru měl několik těžkých diskusí, kde jsem měl evidentně pravdu, i podle předpisů (a protivníci to nakonec uznali), ale stálo to dost námahy, pořád něco psát a dokazovat. Anebo nebudu psát, a stačí, když fórum bude plné smajlíků a srandiček, a málo informací, případně nesprávných (vlákna - šířka disku, odběr autorádia, klouzání pneu na ledě).

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím co tě píchlo, prosel jsem si poslednich 50 prispevku co jsem zde ve verejne sekci vlozil a teda ze by byli jedovaté tak to urcite nee.nechapu tedy tvoji narazku.ale muzes me presvedcit o opaku kdyz mi je postnes,klidne do sz. 

Z vety ze neuvidi na pristrojovku si vem tu zkusenost ze clovek s vyskou nad dva metry v 308 nenajde takovou sedici polohu aby mu horni strana vence volantu neprekazela pred budikama ktere jsou vyse, daleko vyse nez v 301. Coz mi pri rizeni auta prijde dost dulezite. 

Ale jestli chces abych jedovaty byl, tak ti to tu mohu nakreslit abys to pochopil ;)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 308 se nekouká horem přes volant, jako u 208? To by byl pádný argument.

Zde

jsem nepochopil, proč se mícháš do diskuse, zda se teda jedná o komerční inzerci? Když odpovídající odpovídá konkretně na daný dotaz - kde koupit? tady u mne. Tvůj příspěvek zní dost jedovatě.

Pokud opravdu hlídáš komerční inzerci, tak ten příspěvek odstraň a pisatele informuj, a nevyhrožuj.

 

Mmch, pořád mi vrtá hlavou, co je vtipného na tom, zda znám nebo neznám přesné výšky zaměstnanců. Vy znáte přesně a závazně výšky svých kolegů? Tzn., proč tam Péťa dal ten první "směšný" příspěvek, když to evidentně není odpověď na otázku v tematu vlákna.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud si pokazdem nastupu do auta da volant dolu a vystupu nahoru. Tak neco i uvidi ;)

 

S tim prispevkem se zarovkama jsi mimo, je to psano v pratelskem duchu viz smile na konci. Kdybych chtel byt jedovaty dostane ban ani nemrkne :D

 

S tim rejpnutim do vysky zamestnancu jsem chtel pobavit aby to forum nebylo jen strohe technicke info coz chapu ze nekomu to muze vadit ok omlouvam se za to a pisu si ze do vlaken oldy607 nebudu jiz vtipkovat. Oukey?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Píšu nahoře: předpokládám, že si vybere to dražší, takže jsem chtěl mít nezávislý názor. Dlouhé trasy nejezdí, do 25 km do banky a na úřady.

Odpoledne si zajdu k prodejci vyzkoušet. Tam hraje roli i střední panel (koleno). Octavia I je mu malá, 307 mu vyhovuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...