Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nestartuje


taxi341

Recommended Posts

Zdravím vás chalani piatok večer som odstavil auto sobotu som chcel ísť preč ale len nenastartoval som mám 306 1.9 td 66 kw počkal som kým nazhavi a len tocilo tak som skúsil aj pumpickou natahat naftu viac krát som aj nechal nazhavit po sebe a bez úspechov skúšal som aj pre štartovať cez káble aj vymeniť baterku a nič nafty mám plnú nádrž dneska som skúšal tiež štartovať a nič vybil som skorej baterku než nastartoval vie mi niekto prosím vás poradiť čo to môže byť ? Ďakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chalani objavil sa mi problém zhavice bosch mám nové včera nahodené ale stalo sa mi keď som išiel zo servisu že do križovatky auto zdochlo ráno auto horko ťažko chytilo na 3-4 raz chvíľku išiel motor normálne ale potom zdochol poobede som skúsil napumpovať pumpickou 5-6 pokedy nebola tvrdá znova zlý štart na 3-4 raz až ale išiel som hneď sa previesť nech sa zohreje potom keď som vypol a nastartoval tak na brnk aj brzdenie môže to nejak suvistiet zo syticom ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Ahoj mám delší dobu odstaveného PuGa 306 1.6 65 kW a když jsem ho chtěl po výměně hlavy nastartovat, tak čerpadlo nenatlacilo palivo a když jsme natvrdo zapojili čerpadlo a zkoušeli jsme startovat, tak ani zapalování nešlo. Asi imobilizér a teď babo rad, nemam tlačítko v klíči. Dá se to nějak obejít?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, nevěděl by náhodou někdo o někom z okr. Teplice, kdo by byl ochotný půjčit diagnostiku nebo ještě líp zajet se mnou k autu a odkodovat immo? Kolegovi se nedaří spojit s mojim Peugeotem a když už se spojí, tak nelze zadávat žádné kódy. Díky za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

žádám o pomoc. Auto po opravě hlavy a fouknutým těsnění.

Teď se nám nedaří auto nastartovat. Máme diagnostiku i kod na deaktivaci immo ale dia prý hlásí nějaký zkrat na kostře. Mám jen jeden klíček a v něm chybí to mačkátko na dálkové ovládání. 

Nesetkal se s tímto problémem už někdo? Auto už bych potřeboval, přeci jenom cca 2 měsíce bez auta jsou už kapánek na draka =o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...