Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nová 2008


zzipCZ

Recommended Posts

Zdravím

Tak jsem se rozhodl že je na čase pořídit nového lva a volba padla na 2008.tak pro začátek bych byl rád za postřehy majitelů a zajímalo by mě jestli při denním svícení svítí i zadní světla a jestli jsou všechna led.

A třeba přisvětlení do zatáček musí se připlatit nebo to jde jen pak třeba aktivovat přes diag. díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při denním nesvítí zadní světla.Ale když otočíš ovladačem světel jen jednou(když dvakrát,rozsvítíš normální potkávací) a rozsvítí se parkovací,tak svítí ve předu ledková-denní a zadní se ti také rozsvítí.Mám 2008 1,2 a tmosféru a jsem moc spokojený.Najeto 18 tisíc km a spotřeba 5,8l/100km.Klima teď v zimě super,je 2zonová a pracuje,jak má.Sedačky vyhřívané,zadní couvací senzory,tempomat.Posed je dobrý,já vidím přes A sloupek ok,jen má menší žena si na to trochu stěžuje,že má horší výhled směrem doleva-např na křižovatce.Auto jezdí dobře,jezdíme většinou ve dvou a i na dálnici pěkně frčí-mé max je 180Km/hod.Spotřeba při dálničním tempu 130km je kolem 7l a točí 4tisíce otáček.Aerodynamický zvuk jde hlavně od zrcátek,ale není to nic hrozného.Jsem vcelku pohodový řidič,takže pro mne auto naprosto vyhovující.Kufr 360litrů na dovču stačí.Byl jsem na 2 garančkách u chlapíka,který má licenci pro PSA.Takže jsem si koupil olej i olejový filtr-měnil jsem jen to(cca 600Kč) a za práci 300Kč.Cena tedy 900Kč,v Peugeotu chtějí kolem 4500Kč.Pojistku mám zákonnou u České poj. cca 2000Kč/rok.

Jinak jsem trochu puntičkář,tak jsem hned na začátku nastříkal spodek auta.Koupil jsem asi 6 spreů na spodek a sám natříkal-dá se to,auto je vyšší a když si vyjedeš na obrubník,tak se všude dostaneš.Cena asi 800Kč.Rádio použitelné,ale koupil jsem si  pasivní subwoofer,dal dozadu do kufru a je to lepší.Jinak 3 válce se neboj,zvuk je dobrý a táhne hned od spodu.Vlastně když na to šlápneš,tak vyrazíš jako drak:)Ve městě je jako ryba ve vodě,dobře se s ním jezdí i parkuje.Tak zatím vše..Radek

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

motor chci HDI 100k to by mělo stačit.v autě už jsem seděl a zkoušel jsem hlavně jak je vidět na budíky protože někdo říká že je to na nic ale za mě je to na pohodu i manželka nemá problém.ostatní výhledy atd.až při testovací jízdě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2008 mám již objednanou, budu ji mít koncem února.

Zadní světla:

1.     Brzdová světla (P21W)(elektroluminiscenční diody LED).
2.     Obrysová světla (elektroluminiscenční diody LED).
3.     Směrová světla (PY21W jantarová barva)(elektroluminiscenční diody LED).
4.     Světlo do mlhy (P21W).
5.     Zpětné světlo (P21W).

Podle tohoto popisu dle manuálu, to bude patrně odvislé dle verze.

To: Sorbon: Jaký jsi koupil subwoofer a prosím tě kde je umístěno oněch 6 reproduktorů?

Upraveno uživatelem Pavel V.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Repro jsou ve dveřích.Přední hrají slušně,ale Bose to není:)Proto jsem tam dal subwoofer,který jsem měl z předešlého auta.Jen napojení je problematické.Musel jsem oddělat tapecirunk na zadních levých dveřích a napojit se na kabely od zadních beden.A najít ty pravé dráty...Měl jsem to takto i u předešlého auta mnoho let.(Neměl jsem výstup na subwoofer a ani zde není)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nenapsal jsem,že mám 4 repro.Je to dle výbavy.Do nového si můžeš teď objednat-cituji:

Peugeot 2008 nabízí výkonný systém HIFI JBL*, který vám zprostředkuje velmi věrnou reprodukci zvuku. Zahrnuje 2 výškové reproduktory na palubní desce, 2 v zadních dveřích, 4 střední reproduktory a subwoofer. Celou sestavu řídí digitální 10kanálový zesilovač s výkonem 240 W.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakou verzi auta máš? Já mám allure a zrcadlení mi nejde. Mobil Samsung S6 Edge by měl zrcadlení podporovat, ale nejde mi to nijak spojit. Můžeš mi prosím poradit? Díky

Tak oprava verzi mám Active, takže tam zrcadlení nejde.

 

 

Upraveno uživatelem Schimi66
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ahoj. Jen k výše popsané informaci o denním svícení. Jakmile otočíš páčku světel do první polohy, denní svícení, dvojí funkce, sníží intezitu svícení a jsou z nich obyč parkovačky. Jinak mě taky štve že při denním svícení nesvítí zadek. Co se týče přisvěcení do zatáček tak to by mě taky zajímalo jestli nejde přes dia aktivovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...