Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motorový prostor


pava

Recommended Posts

1. Ja zase nechapu, proc se musi kazdy vyjadrovat ke vsemu. Podle tebe je to blbost, podle me ne. Ja to auto potrebuju mit jeste alespon 5 let.

2. Muzu celkem jednoznacne posoudit vliv na hluk. Jezdil jsem nejakou dobu bez toho a rozdil je dost znat. Po instalaci noveho odhlucneni, ktere jsem z vnitrni strany nastrikal gumou je to veliky rozdil. Ty mas benzin, tam to mozna takovy rozdil nebude.

3. Odhlucneni se nelepi. Lepi se ta lista na sklo. Proti tomu nic nemam, jelikoz ten kryci plast s gumou se do te listy jen nacvakne. Souhlasim, ze bych take nelepil tu tesnici gumu. Jak to pak rozebrat, neznicit a zase slozit. Ja jsem zjistil, ze i kdyz lista na skle drzela, stejne ta guma nedolelaha po cele sve delce na sklo. Asi to bylo jejim starim, problem byl na jedne strane v miste, kde se to staci smerem k zrcadkum. Tohle bude proste konstrukcne dodoresene + nevhodne materialy.

Za me bych doporucil nejak pridelat tu listu na sklo (lepidlo, oboustranna paska apod...) Odhlucneni z vnitrni strany nastrikat nekolika vrstvama gumy. Tim se to stane vodeodolne. Pocitejne proste s tim, ze dovnitr voda potece, ale stece na pogumovane odhlucneni a po nem na zem. Dulezite je, aby to neslo na motor a baterku. Jak jsem si vyzkousel, kdyz tam to odhlucneni nebylo, teklo to primo na baterko a vzadu na motor. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 9 měsíců později...

Chci se zeptat, bojuji teď v tahu motoru, např při akceleraci s větším hlukem. V servise žádnou závadu na motoru nenašli a tvrdí, že tam mívají i výrazně hlučnější. Koukal jsem, a mám ty zácvaky úplně orvaný a drží to tam silou vůle. Je u VTi poznat nějaký rozdíl po nvýměně. Jinak tam mám od roku 2011 komplet původní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...