Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Žárovky-potkávací světla


mikysedliste

Recommended Posts

  • O 2 měsíce později...

Takže som vymenil žiarovky, avšak môj problém sa nevyriešil. Stále tam mám taký obrys, a mám osvetelnú cca 5-8 metrov cesty pred sebou na vodičovej strane. Svetlá mám nastavené v najvyššej polohe. Nejaký nápad čo by mohol byť za problém? Inak tie nové výbojky majú výrazne silnejšie svetlo. Fotky počas jazdy...

Ďakujem za každú radu.

 

 

FotorCreated.jpg

IMG_2689...jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to budou asi xenony v "servisní" poloze ne? Vycházím z toho, že je máš "šroubovákem" nastavené nejvýš, ale elektronika je nechává sklopené na nejnižší polohu, aby neoslňovaly :myslim 

"Samonaklápění" po rozsvícení ti funguje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, sú nastavené v najvyššej polohe so šrobovákom.  Ked si zapnem svetlá, tak sa mi nastavujú, teda ak nečakám na CHEK OK, tak v tedy to vidím.

Nejaké riešenie?

Serie ma, že som zbytočne vyhodil 94 eur za skoro rovnaké svietenie :bojim :myslim

Upraveno uživatelem MJSytic
odstranění citace - pravidlo č.5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:xvulKlukovi jsem do 106 dával nové žárovky zn. Philips. Svítilo mu to podobně jako tobě. Tak si zasel do servisu ( STK) seřídit světla a už je vše v pořádku. Tak bych zkusil zajet do servisu na seřízení světel. Není to tak drahé (50,-Kč).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Romeo2006: Po sobě následující příspěvky se necitují ;)

Tak ono se to naklopit může, ale může to sjet úplně až dolů. Možná by to chtělo zjistit, jestli třeba jednotka nedostává nesmyslné informace o zatížení auta :myslim Třeba si to myslí, že máš úplně naloženej kufr a proto to sklopí :myslim Nevím, jestli se ohledně toho dají zjistit nějaké informace na DIAG :nevim 

OK406: Čteš vůbec, co píše? Světla má nastavené (seřízené) na úplně nejvýš, takže mu za 50Kč řeknou max, že to má rozbitý :roll 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MJSytič, ano četl. Píše, že měnil žárovky. Pouze jsem napsal zkušenost, co byla s 106. Vím, že má 407 jiná světla. Po výměně žárovek svítila 106 (obrys svet. kuželu) jako u 407. Po seřízení (na STK) je vše v pořádku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím že ti nepomôže zájsť na STK, skôr zájdi niekde kde majú diagnostiku pre Peugeot. Možno bude problém v záťažovom čidle, skús pozrieť na zadnej náprave v strede je prekryté plastovým krytom. Mohlo sa tam niečo dostať keď bolo nasnežené prípadne čiastočné parkovanie na chodníku (vyšší obrubník) atď. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdysi před lety jsme tady řešili automatické nastavování výšky xenonových světel. Bohužel už si to moc nepamatuji, ale myslím, že problém byl v čidlu ABS/ESP u kola, ale nevím už kterého. V každém případě to chce diagnostiku a tam by se to mělo zjistit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak že to mám za sebou. Obrali ma o 40,68 eur :grr . Ale nevadí, aspoň som sadozvedel, že regeneráciu mám každých 540km a že mi FAP vydrží ďalších cca 84.321km :super . Ale poďme k téme.

Takže vraj mi odišli svetlá, takže ich muím vymeniť. Samozrejme som dostal aj cenovú ponuku na úžasných 1523,18 eur :potlesk . Ja sa do toho nevyznám, ale ak sa nemýlim, tak by sa dalo kúpiť zvlášť aj motorčeky, alebo sa mýlím?

IMG_2730.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady jsou motorky součástí světla , možná by šly někde objednat , ale nevím , jak bys to světlo rozebral , abys je vyměnil . Jenom mi není jasné , proč odešly oba motorky najednou , není spíš problém v tom mechanizmu naklápění ve světlech ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...