Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů


Péťa

Recommended Posts

Tablet je prakticky nepoužívaný, funkční i ve Windows 8.1 64bit, předpokládám tedy jeho funkčnost i ve Windows 10. Ovladače jsou ke stažení i zde.

Je zabalený v originál krabici včetně CD, ale nenašel jsem k němu náhradní hroty, ten v peru je jako nový.

Prodávám i na Aukru ;)

Cena 700,-- + poštovné.

 

Popis produktu

Pokud si chcete občas něco nakreslit, vyretušovat, podepsat nebo třeba jen dopřát dětem spoustu zábavy - hodí se Vám tablet. Při takovýchto činnostech představuje nepostradatelného pomocníka, se kterým se myš ani nedá srovnávat. Firma Genius nabízí cenově dostupný model G-Pen.

Jedná se o širokoúhlý tablet s rozměry 254 x 159 mm. K počítači se připojuje přes rozhraní USB, z kterého je také i napájen. Pro vlastní práci s tabletem pak slouží tlakově citlivé pero - stylus. Ten je schopen rozeznat hned 1024 úrovní tlaku pro přesné a věrné snímání.

Stylus je samozřejmě bezdrátový. Pro pravé i levé tlačítko na myši jsou na něm k dispozici speciální tlačítka, zapomenout však nesmíme ani na dalších 29 funkčních kláves po stranách tabletu. Zařízení se dá bez problémů používat společně s tradiční myškou. Rychlost snímání je udávána v počtu reportů za vteřinu, která dosahuje frekvence až 125 za vteřinu. Přibalené CD obsahuje software pro operační systém Windows (ve verzi 2000 a vyšší), podporován je však i Mac OS X.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...