Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ulozto.cz


Sniper17

Recommended Posts

Zdravím netušíte někdo co ty játra s tím blbnou ? Mám tam hromadu věcí na uschovu ale cokoliv stáhnu je poškozené a ještě k tomu v adrese souboru je místo tečky pomlčka takže downloader si tím nedokáže poradit a háže chybu.

příklad adresy: https://www.ulozto.cz/!mzjiSKdny/peugeot-306-servis-a-opravy-rar díky pomlčce je to v háji,předtím jsem si namrskal 5-6 věcí najednou a frčelo to,teď jednu a ještě se stáhne poškozená.Na podporu jsem psal ale přece se nedá čekat že by někdo odpověděl :D páč pár souboru mám pryč a co mě s..e nejvíc je 405 jak na to :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě odkaz také funguje bez problémů jen se mi ztratily všechny starší soubory - fotky, alba atd. Adresáře zůstaly, ale prázdné. Soubor zůstal jediný, nahraný asi před 14-ti dny. Zase tak často tam nechodím, tak mi to uniklo. V každém případě něco tvořili minimálně s uživatelským rozhraním. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Sniper17 napsal:

No tak už to jede ale data jsou stejně fuč,každopádně FreeRapid downloader už asi nepujde,nedokáže přelouskat tu pomlčku.Všem děkuji.

Zkoušel jsem ten tvůj odkaz přes FreeRapid Downloader a jde to stáhnout v pohodě, soubor se rozbalí bez chyby. Problém bude asi někde jinde než na serveru ulozto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu potvrdit Drivera. Soubor jde stáhnout zcela v pohodě a následně i rozbalit a spustit. Problém asi bude jinde než v pomlčkách. Je sice pravda, že některé znaky jsou v názvech souborů zakázané což bývala i pomlčka, to už ale obecně neplatí. Nicméně stále existují programy kde na problém narazíš.

Otázka tedy zní:

1. Jaký používáš prohlížeč?

2. Zkusil jsi i jiný?

3. Zkusil jsi stáhnout soubor bez použití FreeRapid?

4. Jaký OS používáš?

Man_306.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj zkusil jsem Edge,Firefox a Chrome,mám win10 64bit a asi máš pravdu že problém je jinde protože mi nejede ani torrent a nemohu si stáhnout ani fotky z oslav na rajče.net tak prakticky cokoliv dám stahovat tak je poškozené a taky jsem si všiml že WinRar mi i u souborů které mám v pc pokaždé hodí hlášku nelze rozbalit chyba crc.Problém bude tedy v mém pc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, jak to popisuješ to ukazuje na síťovou kartu. Tento problém se docela často vyskytuje např. u platebních terminálů (dělám jejich servis). Projev je asi takový, základní komunikace ( detekce připojení k modemu nebo routeru, ping, tracert atd. ) je OK, ale data o platbě, dwnl parametrů atd. končí chybou. Data jsou poškozená nebo neúplná. Pokud máš síťovku na základní desce, tak ji v BIOSu zakaž, vlož nějakou PCI LAN kartu a otestuj. W10 většinu těchto adaptérů znají, takže patrně nebudeš potřebovat ani ovladače, ale bylo by lepší si je ke konkrétní kartě stáhnout. 

Obecně bych řekl, že problém bude spíš v HW než v SW. Bylo by to potom o výměně základní desky pokud nepostačí jen síťová karta.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Může, ale je to dost nepravděpodobné. Pro připojení k síti využíváš ViFi nebo UTP kabel? V případě připojení kabelem (PatchCord) tak zkus jiný port na routeru. Pokud je router vybaven ViFi komunikaci zkus tedy obojí - ViFi i kabel. Nezapomeň ale na NTB zakázat netestovanou komunikaci = v případě testu kabelu zakaž ViFi a opačně.

Zkusil bych, samozřejmě, i jiný router - postačil by pro tento účel i obyčejný SWITCH.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Než se do toho pustíš - máš možnost zkusit i jiný HW např. tablet nebo jiný  NTB? Třeba od kamaráda, kterým se připojíš na svůj router? Jinak není nutná reinstalace OS, postačí návrat na poslední funkční verzi - tedy pokud máš nastaveno zálohování nebo zálohuješ ručně. Jsem asi trochu skeptik, ale asi to nepomůže  -  popis ukazuje na HW a tím bych začal. Pokud se se tato verze potvrdí, budeš mít alespoň možnost zachránit všechna data a můžeš si pak uložit i image původního nastavení a vyhneš se otravnému nastavování všech parametrů a přístupů.   

Upraveno uživatelem FrantaCV
Chyba v textu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...